Lansare Dael Damsa - Yes I Did It ( Florin Salam rework - Trend TikTok - Manele in engleza )
2021-09-30 14:01:00

     V-ati intrebat  vreodata cum ar fi sunat piesa lui Florin Salam „Iar am pus-o” daca ar fi fost facuta de Drake ? Daca sunteti curiosi, Dael Damsa duce provocarea Noului Trend pe TikTok – manele in engleza la un alt nivel si lanseaza melodia „Yes I did it” care este un rework al piesei  Iar am pus-o”, piesa ce apartine celebrului artist Florin Salam.

  Dupa ce Dael Damsa a devenit viral pe TikTok in urma unui challenge pornit de el, prin care publicul era provocat sa recunoasca refrenul unor hituri provenite din genul balcanic, Manele / Muzica de Petrecere, dar cantate si interpretate in engleza, acesta duce trendul la un alt nivel, printr-un tiktok, fusion rework intre piesa lui Florin Salam – „Iar am pus-o” si stilul pop trap interpretat de Drake, intitulat „Yes I did it”. Acest video a ajuns viral, in doar cateva zile de la postare, ajungand la peste 1M de vizualizari, cu 70k aprecieri si mai mult de 1k comentarii cu feedback pozitiv din partea publicului activ pe cea mai populara aplicatie a momentului.

  Intre comentarii se regaseste si comentariul fiicei lui Florin SalamBetty Blue care ii face o invitatie lui Dael de a reface piesa impreuna cu tatal ei, intreband oamenii daca si-ar dori si ei aceasta colaborare.

https://www.tiktok.com/@daeldamsa/video/7010810412404870405

   La cererea utilizatorilor aplicatiei, care si-a exprimat in nenumerate comentarii dorinta de a asculta versiunea full a piesei, Dael Damsa lanseaza pe Youtube un video filmat in studio in care interpreteaza versiunea completa a melodiei „Yes I did it”, fiind primul artist roman care a venit cu aceasta idee de a face rework-uri intr-o maniera fresh la aceste hituri atat de cunoscute romanilor si de a le prezenta intr-un mod cosmetizat, la un alt nivel, publicului ascultator de muzica din intreaga lume.

  „Prin acest proiect mi-am dorit sa demolez niste bariere, niste idei preconcepute legate de genul muzical  Manele / Muzica de petrecere fiindca romanii sunt cumva situati in doua tabere cand vine vorba despre acest gen muzical, asta in ciuda faptului ca majoritatea romanilor asculta manele asumat sau neasumat, pe bune sau in mod ironic. Vreau sa arat ca dincolo de forma de interpretare si de prezentare, strict caracteristice genului muzical cu care putem sa fim pro sau contra, indiferent daca suntem ascultatorii acestui stil muzical sau nu, majoritatea interpretilor care provin din aceasta zona sunt inzestrati nativ cu niste calitati si aptitudini muzicale demne de invidiat.     

   Muzica, dincolo de aparente, este o energie care poate atinge inimi in toata lumea, este de fapt limbajul universal al omenirii care poate sa uneasca oamenii si nu sa ii dezbine.

   Fiindca aceste hituri au un asa mare potential din punct de vedere muzical, Imi doresc sa duc acest gen muzical pop fusion la un alt nivel si sa il prezint  pe plan international, intregii lumi, intr-o forma mainstream, radio friendly” declara Dael Damsa.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *