Lansare inedită - Albert NBN și-a lansat primul album în miez de noapte
2023-02-01 18:18:35

Într-o mișcare curajoasă și împotriva trendului, așa cum ne-a obișnuit deja, Albert NBN lansează în miez de noapte albumul Born 2 Shine. Primul album al artistului conține 9 piese în care spune lucrurilor pe nume. Teme precum viața în cartierul Militari, parcursul artistic al lui Albert, statutul actual al artistului – toate se pot regăsi în noile sale piese.

 

“Fanii mei știu deja că eu nu respect regulile. Așa i-am obișnuit și am aplicat aceeași strategie și pentru primul meu album. Am scris și cântat despre viața mea, e o biografie în versuri. Am căzut, m-am ridicat, dar am știut mereu că sunt menit să am faimă, să devin cunoscut. Muzica e felul prin care eu comunic. Și atunci am zis: de ce să fac lucrurile ca la carte? Vreau să surprind, să rămână fanii mei uimiți.”

 

Exprimându-se fără bariere, albumul este centrat pe Albert și talentul său, demonstrând încă o dată capacitatea lui de a crea hit după hit. Dovadă sunt vizualizările pieselor – la nici 12 ore după lansarea albumului, toate piesele depășeau deja 115k vizualizări însumat în Youtube. Deși a fost lansat la ora 2 noaptea, fanii au reacționat instant.

 

“Am primit mesaje la nici 5 minute după ce am lansat albumul, ceea ce îmi dovedește că am o comunitate solidă, pregătită să mă susțină oricând fac o mișcare.”

 

Albert NBN este unul dintre cele mai controversate personaje din scena urbană din ultimii ani. Datorită carismei, Albert a strâns în jurul lui sute de mii de admiratori care se regăsesc în mesajele pieselor sale.

 

Ajuns în punctul carierei în care își definește calea ca fiind „născut pentru a străluci”, albumul vorbește despre propria putere a cântărețului și are rolul de a consolida prezența lui Albert în industrie. După ce a adunat suficientă experiență pentru a sintetiza cele mai bune melodii, prin Born 2 Shine Albert NBN le aduce fanilor mesajele directe care l-au făcut diferit.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *