Lansările care ne plimbă de la familiar la nou
2023-01-17 16:16:58

Anul 2023 va fi anul pieselor noi – care ne permit să ne redescoperim, să avem mai multă încredere în noi, dar și care ne ajută să trecem mai ușor peste diferite provocări.

De această dată, artiștii care ne aduc în atenție sounduri noi, dar și familiare sunt R.I.O., Deeperlove, Crystal Rock, Marc Kiss, Jasper Creed, The Hitmen și Crooked Bangs.

R.I.O și Deeperlove revin în atenția ascultătorilor, în 2023, prin intermediul unui remix produs de Crystal Rock și Marc Kiss pentru piesa „Don’t Stop Believin'”, piesă fenomen din 1981, care a reușit să ajungă la inimile oamenilor de peste tot din lume. Varianta propusă de R.I.O și Deeperlove a fost lansată în august 2022, iar anul 2023 o readuce din nou în atenție.

Jasper Creed lansează „Like a Laser”, o piesă cu ritmuri electronice și cu o voce robotizată, care ne poate pune sângele în mișcare. Mai mult, vibe-ul pe care piesa îl transmite ne ajută să ne punem la treabă când vine vorba de rezoluțiile pentru anul 2023.

Lista din această vineri se încheie cu „To The Sun”, piesă lansată de The Hitmen și Crooked Bangs, care propune un sound nou și care introduce în scenă o stare de bine care ne poate ajuta să ducem la bun sfârșit tot ce ne propunem – „straight to the sun”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *