LARA FABIAN va concerta la Sala Polivalenta din Craiova pe data de 3 Octombrie 2017
2017-02-03 20:24:51

LARA FABIAN ii va recompensa pe spectatorii romani cu noua sa productie artistica, pe 3 octombrie, la Sala Polivalenta din Craiova, incepand cu ora 19:45. Alaturi de membrii trupei sale, Lara Fabian isi va delecta fanii, timp de doua ore, atat prin interpretarile inegalabile, pline de sensibilitate si emotie ale baladelor romantice si ale pieselor pop de succes cat si cu surprize muzicale in premiera, melodii noi, desprinse de pe noul sau album.

Premium Booking, organizatorul concertului Lara Fabian, de la Craiova, le reaminteste tuturor persoanelor interesate ca biletele procurate pentru concertul anuntat initial in luna decembrie a anului trecut, isi pastreaza valabilitatea si nu necesita preschimbare.

In acelasi timp, toti posesorii unui bilet la concert, vor participa la o tragere la sorti in urma careia se va oferi un premiu substantial, constand intr-o excursie de 5 stele in Belgia, tara de origine a artistei.
Regulamentul concursului va fi publicat pe pagina de Facebook a companiei Premium Booking, si pe site-ul oficial www.premium-booking.ro.

Biletele pentru concertul din 3 octombrie, vor fi puse in vanzare incepand cu data de 10 februarie a.c.
Biletele vor avea preturi variabile, in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Cat IV- 150 lei, Cat.III – 195 lei, Cat.II – 260 lei, Cat.I – 299 lei si VIP -395 lei.

Acestea vor putea fi achizitionate de pe www.Eventim.ro, www.Bilete.ro , de la magazinele partenere cat si de la casele de bilete deschise la: Sala Polivalenta Craiova, Teatrul National Craiova, Iberico, Big Ben, magazinele Inmedio, oficiile Postei Romane si magazinele Germanos.

Spectatorii care, din diverse motive, nu pot participa la concertul din toamna al Larei Fabian, sunt rugati sa trimita cererea de restituire a contravalorii biletelor, la adresa de e-mail info.premiumbooking@gmail.com , fie apeland numarul de telefon 0723653028 (Luni-Vineri 10.00-17.00). Cererile vor fi inregistrate de catre organizator, incepand cu data de 1 Martie 2017, pana la data de 1 Iunie 2017.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la unul din cele mai asteptate concerte, apoi va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *