Larisa și-a cunoscut moartea la vârsta de 19 ani, într-o clipă de neatenție. Era studentă și lucra ca educatoare: „Soartă nemiloasă, cu ce a greșit?”
2022-11-02 17:53:21
Fata își conducea mașina când a intrat pe contrasens și s-a izbit de o alta mașină. Cum s-a întâmplat tragedia.

Larisa a murit într-o clipă de neatenție

Larisa avea doar 19 ani, avea toată viața în față, dar, din păcate, a murit într-un accident teribil. A fost de ajuns un moment de imprudență pentru ca mașina pe care o conducea să meargă în sens opus și să lovească o alta mașină cu forță. Tragedia s-a petrecut în prima zi a lunii noiembrie, pe șoseaua Spatarului, la intrarea în Buzău.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între două autovehicule, unul condus pe direcția București către Buzău de către o șoferiță în vârstă de 19 ani, din Rușețu și mașina care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un șofer de 46 de ani, din București. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferiței, respectiv cu rănirea celuilalt conducător auto și a unui pasager din mașina acestuia, un bărbat de 31 de ani, de asemenea din București. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, se poate citi în comunicatul oficial IPJ Buzău.

În mașină erau două persoane. La câteva ore de la impactul violent, șoferul a murit și el. Nu a mai ramas nimic din mașina pe care o conducea Larisa. Cadrele medicale, care s-au deplasat acolo, s-au luptat ore întregi pentru a o resuscita. Nu au reusit, din păcate.

Familia și apropiații sunt îndurerați.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *