Lăsați-vă cuceriți de noul EP semnat Roxen - "Alternative Dreams"
2024-05-10 20:24:49

Bine ați venit în lumea evocatoare a celui mai nou EP al lui Roxen – “Alternative Dreams”. Acest EP impresionant combină piese în engleză și română, explorând adâncimile emoțiilor și relațiilor umane. Prin fuziunea unică de melodii sufletești și versuri introspective, “Alternative Dreams” reprezintă atât un nou vârf artistic pentru Roxen, cât și începutul unui nou drum de succes.

“Alternative Dreams” reprezintă un EP captivant ce abordează teme profunde, precum dragostea, pierderea și autodescoperirea. Acesta include piese marcante, cum ar fi “Love Song to Myself”, un imn inspirațional care susține ascultătorii cu versuri emoționante și un refren atrăgător, promovând autoaprecierea în momentele de solitudine. Piesa ,,Tot” adâncește această explorare emoțională, tratând complexitățile sentimentelor persistente prin interpretarea sensibilă a lui Roxen. Totodată, “Sun Down” fuzionează ritmuri electronice pline de viață cu vocea inconfundabilă a lui Roxen, creând o piesă energică, perfectă pentru a celebra viața și libertatea.

Pentru acest EP, Roxen a colaborat cu EMAA, Costel Dominteanu (DOMINO), David Ciente, Adrian Iordan, NOUA UNSPE, Alex Mlădin, Alexandru Radu (Chopin) și Călin Grăjdan.

 

Roxen e un artist complex, cu un sound visător și bogat, și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu piesele sale pe locul 1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul 1 în topurile din România. Pentru artistă, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume. În 2023, artista a atras atenția radiourilor și a publicului cu piesa ,,Cenușă”, dar și cu ,,Infinit”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *