Laura Brumă face echipă cu Ralflo pentru piesa Apel Moi
2022-04-05 14:55:11

2022 pare să fie anul Laurei Brumă, fostă Vass, care a revenit în atenția fanilor cu mai multe single-uri de la începutul anului. Astfel că după piese precum “Lover Boy”, “În dreapta ta” sau “Offline”, solista revine cu videoclipul piesei “Apel Moi”, la care a colaborat cu Ralflo, unul dintre compozitorii de top.

Împreună cu Sprint Music, Laura a pus la cale această nouă colaborare! “În ultima vreme am înregistrat numai piese una și una, fiecare melodie are câte un mesaj diferit”, povestea Laura Brumă care este încântată de ultimele colaborări muzicale. “Apel Moi” este o poveste de dragoste pe note muzicale, așa cum Laura ne-a obișnuit.

Pentru acest nou proiect muzical a colaborat, de această dată cu Ralflo, creatorul de hituri muzicale, și cu Aura Gheorghe care a scris versurile piesei. Videoclipul a fost regizat de Danezu. Artista a fost foarte fericită că s-a descurcat și de această dată în postura de actriță și așa cum a mărturisit de curând, se gândește să urmeze o facultate în domeniul actoriei.

“Niciodată nu-i prea târziu să faci facultatea de actorie și mă simt bine atât în fața camerelor de luat vederi cât și în studioul de înregistrări. Sunt bucuroasă pentru că urmează noi piese, noi colaborări și mă bucur că de fiecare dată lucrez cu oameni talentați și foarte cool”, a mărturisit Laura.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *