Laura Brumă revine cu o poveste de dragoste modernă pe note muzicale - Offline
2022-03-10 21:51:00

După mai multe colaborări muzicale și piesa “În dreapta ta”, Laura Brumă, fostă Vass, revine în atenția fanilor cu o nouă poveste de dragoste pe note, în care două jumătăti aproape pierdute încă se mai gândesc unul la altul.

Fanii genului muzical vor primi cu brațele deschise noul produs lansat de Balkanika Records împreună cu Laura Brumă, piesă care se numește “Offline”.

“Este o melodie foarte drăguță, la care s-a lucrat într-o echipă bine sudată și talentată, formată din Dănuț Tulea, Karina, după care a intervenit un pic și Alex Mica, chitaristul Alin Gheorghe și apoi și eu. Mi-am pus mult suftet în această piesă. Am pus vocea de mai mult ori pentru că am vrut să iasă perfect. O poveste de dragoste actuală, urbană, tot este la modă internetul, modernă în care doi tineri care nu mai sunt împreună însă el se afișează pe rețelele de socializare fericit, însă își maschează suferința și dorul de persoana dragă care se gandesete la el și își face griji. Am filmat și un videoclip regizat de Octavian Kutarescu în care am rolul principal, scenariul acestuia ducându-ne cu gândul la o ședință foto, de imagine. Am filmat în mai multe ținute, am avut mai multe look-uri, deci voi fi în mai multe ipostaze eu în fața camerelor de luat vederi. Am experiență, am mai jucat în videoclipuri și aș putea să dau la actorie. Nu se știe niciodată de unde sare… rolul. Cochetez de mică cu actoria, o fac fără să îmi dau seama. Îmi place să mă transform și poate nu-i timpul trecut. Am 33 de ani însă nu șți ce ti-ar rezervă destinul”, a povestit Laura Brumă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *