Laura Vass nu mai e Laura Vass! Cum a ajuns să renunțe cântăreața la numele ei de scenă: Nu ne-am mai înțeles
2022-01-10 16:38:58
Laura Vass nu mai cântă sub numele care a consacrat-o în lumea manelelor în urmă cu câțiva ani. Cântăreața a fost nevoită să renunțe la “brandul” ei din cauza fostului impresar. 

Laura Vass este una dintre cele mai populare cântărețe de manele din România. În urmă cu câțiva ani, tânăra descoperită și promovată de Dan Bursuc rupea topurile cu o serie de hit-uri precum „Buzele tale, două petale”.

Odată cu trecerea timpului, cântăreața a fost nevoită să se reinventeze. Au apărut anumite neînțelegeri cu omul care se ocupă de ea, astfel că artista a rămas fără numele de scenă. Acum, Laura se prezintă pe Youtube cu numele ei real, Brumă. În ultimele luni, cântăreața a lansat o serie de melodii, cu care a reintrat din nou în topurile muzicale. Artista a dat lovitura după mulți ani, alături de Jador cu piesa “Unfollow”, care a acumulat până în prezent 42 milioane de vizualizări pe Youtube.

„Laura Vass este o marcă înregistrată de domnul Dan Bursuc, cu care eu am colaborat de la începuturile carierei mele. Am decis amândoi să o luăm pe drumuri separate. Nu ne-am mai înțeles. Eu sunt un om foarte diplomat, cu mine nu poți să te cerți.”, a dezvăluit Laura Vass în emisiunea „Viața vedetelor”, prezentată de Karym.

„Nu mi-a dat posibilitatea să-mi cumpăr numele. Nu a fost cu supărare. Eu eram foarte îndrăgostită în perioada aceea, eram fluturatică”, a spus Laura Vass despre momentul în care a aflat că nu mai poate cânta cu numele care a consacrat-o.

 
FOTO “Viața Vedetelor”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *