Lauren Spencer Smith a lansat albumul de debut Mirror
2023-07-15 18:59:39

Lauren Spencer Smith a lansat albumul de debut “Mirror”. Proiectul conține 15 cântece personale, profund emoționante, care oferă ascultătorilor o privire autobiografică asupra vieții lui Lauren. Titlul Mirror este intim și deliberat:

„Lucrez la acest album de ani de zile. A fost cu mine prin atât de multe în viața mea și înseamnă mai mult pentru mine decât pot spune în cuvinte. Spune o poveste de reflecție, vindecare și creștere. Titlul vine de la singurul lucru din viața mea care m-a văzut în fiecare emoție din acea călătorie – oglinda din dormitorul meu și din baie.”

Cu peste un miliard de stream-uri globale până în prezent, Lauren și-a adunat o bază internațională de fani prin versurile ei autentice și identificabile. Mirror include single-uri precum „That Part”, melodia de dragoste, „Best Friend Breakup”, care oferă confort celor cu un anumit tip de suferință, „Fantasy”, care se confruntă cu relațiile toxice și îi prezintă pe prietenii și colaboratorii ei apropiați GAYLE și Em Beihold, și melodiile ei de succes, single-urile de platină certificate de RIAA „Fingers Crossed” și „Flowers”. Mirror este foarte așteptat, prezentând ineditul favorit al fanilor, „Bigger Person” și penultimul single, „Do It All Again”.

Coincidând cu lansarea lui Mirror, Lauren începe un turneu global în 42 de orașe, începând cu spectacolul ei sold-out din Chicago. Lauren a vândut deja peste 30 de date ale primului ei turneu mondial.

Succesul recent al Lauren a fost evidențiat de spectacolele din The Tonight Show cu Jimmy Fallon, MTV VMA 2022. A fost nominalizată ca cea mai bună artistă nouă și a cântat la People’s Choice Awards, iar Apple Music a selectat-o drept una dintre „5 artiști revoluționari din 2022″.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *