Lauren Spencer Smith a lansat single-ul Best Friends Breakup
2023-02-16 12:36:43

Lauren Spencer Smith a lansat single-ul “Best Friends Breakup”. Cel mai nou imn este pentru un anumit tip de durere de inimă — una care vine din despărțirea a doi buni prieteni. Vocea impresionantă și în plină expansiune a lui Lauren este in prim plan, în timp ce ea cântă despre experiență personală și universală.

Cu „Best Friend Breakup” continuă o serie de melodii care îi fac pe fani să se simtă înțeleși. Marca muzicală a lui Lauren este ca o îmbrățișare de la un prieten la momentul de care este cea mai mare nevoie. Lauren a avut un 2022 impresionant, cu aproape 1 miliard de stream-uri.

“Fingers Crossed” a catapultat-o în topuri și i-a adus certificarea de platină RIAA. Au urmat balade pop la fel de emotive – „Flowers” și „Narcissist”, spectacole în The Tonight Show cu Jimmy Fallon, MTV VMA 2022, Dick Clark’s New Year’s Show Rockin’ Eve și multe altele. „Flowers” a obținut și certificarea de aur RIAA. Lauren a fost nominalizată ca cel mai bun artist nou și a cântat la People’s Choice Awards 2022 și Apple Music a selectat-o drept unul dintre cei „5 artiști revoluționari din 2022″.

Ea a câștigat laude pentru ea versatilitate, atât de la vocea ei puternică până la compoziția ei detaliată. Cântăreața și compozitoarea din insula Vancouver împărtășește genul de povești de obicei, tranzacționate doar de cei mai buni prieteni mult după apusul soarelui. Sentimentele ei nefiltrate rezonează la fel de tare precum vocea ei uimitoare, urmărind suișurile, coborâșurile vieții și tot ce reprezintă viața. Lauren a fost onorată cu două nominalizări la premiile JUNO 2023, Artist of the Year și Fan Choice.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *