Lauren Spencer-Smith a lansat single-ul Flowers
2022-04-16 20:23:00

Lauren Spencer-Smith a lansat single-ul “Flowers”, un imn al creșterii personale, despre frângerea inimii și vindecare. Este emoționant, deoarece împărtășește anecdote personale printr-o lentilă universală.
Vorbind despre melodie, Lauren spune: „”Flowers” este despre a privi o experiență trecută și a ști că merit mai mult. Îmi doresc ca oamenii să poată contempla propriile situații, să învețe de la ei și să se vindece dacă au nevoie. Nu ești singur și totul devine mai bine.”
Lauren a adăugat: „Când scriu mă gândesc mereu la ce se întâmplă în lume. Cum se simt oamenii? La ce se vor raporta? Vreau să ascult o melodie și să știu despre ce este vorba, de aceea scriu cu detalii despre viața mea, dar mereu mă gândesc, cum se vor raporta fanii mei? Vreau să se simtă universală.”

La începutul acestui an, ea a împărtășit single-ul ei „Fingers Crossed”, o melodie la fel de personală care a rezonat cu milioane de oameni, un fragment din cântec a avut 25 de milioane de vizualizări pe TikTok înainte de a ajunge în topuri, fiind în Top 50 pe Spotify în 23 de țări, inclusiv Top 10 în topul global, pe locul 2 în SUA și pe locul 1 în Marea Britanie. În prezent, cântecul are peste 170 de milioane de stream-uri globale.

Lauren se află, în prezent, în studio, lucrând la proiectul ei de debut. Când se apropie de microfon, cântăreața și compozitoarea din Insula Vancouver împărtășește genul de povești dintre cei mai buni prieteni, mult timp după apusul soarelui. Sentimentele ei nefiltrate rezonează la fel de tare precum vocea ei uimitoare, urmărind urcușurile și coborâșurile vieții și tot ce se află între ele. Echilibrând un loc de muncă, școală și învățând singură pian și chitară, ea a postat videoclipuri pe rețelele de socializare. Într-o zi, ea a cântat „Always Remember Us This Way” a lui Lady Gaga din “A Star Is Born” în camioneta tatălui ei. Clipul improvizat a acumulat zeci de milioane de vizualizări pe Facebook. American Idol a invitat-o ​​să apară în sezonul 2020 și s-a clasat în Top 20. Ea a câștigat popularitate pe platformele de streaming cu un cover pentru piesa „All I Want” a Oliviei Rodrigo și melodiile „For Granted” și „Back To Friends”. Cu toate acestea, „Fingers Crossed” a pregătit-o pentru o succes. Un videoclip de pe smartphone cu interpretarea melodiei de către Lauren a generat peste jumătate de miliard de vizualizări pe TikTok. După ce a câștigat aprecieri de la Billboard, Genius, Stereogum și multe altele, Lauren prezintă în 2022 o serie de single-uri și viitorul ei debut de lungă durată.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *