Lauren Spencer-Smith a lansat single-ul Narcissist
2022-07-29 21:37:19

Lauren Spencer-Smith a lansat single-ul “Narcissist” – o baladă pop, cu scrierea și vocea artistei, „Narcissist” a fost produsă de Greg Kurstin (Adele, Beck). În plus, cântăreața urmează să interpreteze single-ul la The Tonight Show with Jimmy Fallon pe 8 august.

„Narcissist” se bazează pe impulsul mondial stimulat de „Fingers Crossed” și „Flowers”, primele două lansări ale lui Lauren din acest an. „Fingers Crossed” este single-ul ei de succes, numărul 1 în Apple Music Global Chart, locul 1 în topurile Spotify din Canada și Marea Britanie, locul 2 în topul Spotify din SUA și Top 10 în topul global Spotify. „Flowers” ​​a câștigat cea mai mare intrare nouă în săptămâna sa de debut pe Spotify US & Global Charts și a debutat pe locul 1 pe iTunes.

„Narcissist” vine în urma anunțului de săptămâna trecută privind primul turneu important al lui Lauren prin America de Nord. Turneul de 8 orașe din SUA și Canada prezintă opriri în orașul natal, Vancouver, Chicago, Washington, DC și New York City și va începe pe 11 august la Great American Music Hall din San Francisco și se va încheia la Velvet Underground în Toronto pe 3 septembrie.

Lauren se află în prezent în studio lucrând la albumul ei de debut.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *