Lauren Spencer Smith a lansat single-ul That Part
2023-05-26 20:39:16

Lauren Spencer Smith a lansat single-ul “That Part”. Piesa este o baladă pop despre momentul în care te îndrăgostești – single-ul vine în urma anunțului albumului ei de debut, Mirror, care va avea loc pe 14/7, care este însoțit de un turneu MIRROR din 42 de orașe.

Piesa se bazează pe impulsul lansărilor lui Lauren din 2023, „Best Friend Breakup” și „Fantasy” o colaborare cu GAYLE și Em Beihold. Aceste cântece au urmat cele două single-uri anterioare ale lui Lauren, certificate cu platină RIAA, „Fingers Crossed” și „Flowers”.

Mirror prezintă 15 melodii personale, profund emoționante, pline de profunzime, gamă și narațiune. Este o poveste plină de suișuri și coborâșuri autobiografice, construită în jurul reflecției profunde, procesării și analizei. Titlul albumului este personal și deliberat: „Lucrez la acest album de ani de zile”, spune Spencer Smith. „A fost cu mine prin atât de multe în viața mea și înseamnă mai mult pentru mine decât pot spune în cuvinte. Spune o poveste de reflecție, vindecare și creștere.” Titlul provine de la singurul lucru din viața mea care m-a văzut în fiecare emoție din acea călătorie – oglinda din dormitorul meu și din baie.”

Succesul lui Lauren în 2022 a fost evidențiat de spectacolele de la The Tonight Show cu Jimmy Fallon, MTV VMA 2022, Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve și multe altele. A fost nominalizată ca cea mai bună artistă nouă și a cântat la People’s Choice Awards, iar Apple Music a selectat-o drept unul dintre „5 artiști revoluționari din 2022″.

Spencer Smith a câștigat laude pe scară largă pentru versatilitatea ei, atât de la vocea ei puternică până la compoziția ei detaliată. Când se apropie de microfon, ea împărtășește tipurile de povești de obicei comercializate doar de cei mai buni prieteni, mult timp după apusul soarelui. Sentimentele ei nefiltrate rezonează la fel de tare precum vocea ei uimitoare, urmărind suișurile și coborâșurile vieții și tot ce se află între ele, cu versuri ascuțite și melodii clare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *