LAUV LANSEAZĂ SINGLE-UL 26
2022-01-29 18:57:00

Astăzi, 28 ianuarie 2022, cântărețul, compozitorul, producătorul, și instrumentistul apreciat și îndrăgit, Lauv, a revenit cu o piesă fresh, intitulată „26″, care este disponibilă acum pe toate platformele de streaming via Virgin Music Label și Artist Services. „26″ marchează prima lansare a artistului din 2022 și crește anticiparea pentru cel de-al doilea album de studio, care este programat să se lanseze în decursul acestui an.

Lauv apelează la riff-uri energice de chitară și la beat-uri hipnotizante pentru a crea o linie melodică ce se mulează perfect pe versurile sale ce par o confesiune: „Can I tell you a story about a boy who broke his own heart? And he always blamed everybody else, but the truth is that he did it to himself.”

Referitor la track-ul „26,” Lauv a spus: „Am scris piesa 26 în legătură cu momentul în care începi să te maturizezi și încerci să găsești lumina din interiorul tău, cea de care te îndepărtezi pe măsură ce înaintezi în vârstă. Acest cântec marchează momentul în care pășesc înapoi în realitate și preiau controlul poveștii mele.”

Albumul lui Lauv ce urmează să fie lansat este definit de onestitate. De această dată, artistul ne arată o latură a sa, nemaivăzută până în prezent, focusându-se pe arta narării si redând sentimente precum nostalgie, conflict, dar și încredere de sine.

Cântărețul, compozitorul, producătorul, și instrumentistul, Lauv, este cunoscut drept un narator de excepție. Poveștile lui încântă publicul de pretutindeni, piesele lui Lauv adunând până în prezent peste 10 miliarde de stream-uri la nivel global. Lauv a debutat în 2015 cu piesa „The Other,” iar hit-ul lui „I Like Me Better” a acumulat peste 1 miliard de stream-uri pe Spotify, a intrat printre primele 10 piese din Top 40 și în Top 5 la HOT AC radio, și a fost premiată cu 4 x platină în America de Nord și cu platină în alte 12 țări. În 2020, acesta și-a lansat albumul de debut, ~how i’m feeling~ , pe care sunt incluse piese precum „I’m So Tired” feat. Troye Sivan, „There’s No Way” feat. Julia Michaels, și „Fuck, I’m Lonely” feat. Anne-Marie.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *