Leah Kate a lansat single-ul Twinkle Twinkle Little Bitch
2022-06-27 18:32:01

 Leah Kate a lansat single-ul “Twinkle Twinkle Little Bitch”, insotit de videoclipul oficial.
Regizat de Aerin Moreno [Madison Beer, Sofi Tukker, Olivia O’Brien], vizualul duce telespectatorii într-un dormitor al copilăriei, unde Leah proclamă “I can’t believe that I let you come inside my room. Yeah, you broke my heart in two”, înainte de a te scufunda in refrenul piesei.

„Twinkle Twinkle Little Bitch” vine în urma piesei „10 Things I Hate About You”, care a depășit acum 95 de milioane de stream-uri, urcând pe locul 24 la Pop Radio și fiind folosit în peste 580.000 de videoclipuri de pe TikTok. Menținându-se în playlist-urile Pop Rising și Hot Hits, piesa se află, de asemenea, în Billboard’s Global 200 Chart, atât în ​​SUA, cât și în Global Spotify Charts, deținând, de asemenea, un loc în Top 5 al Rock Chart Spotify.

Artista a finalizat turneul “Life Support” al lui Madison Beer luna trecută și a revenit în Statele Unite, urcând pe scena Festivalului de Muzică Hangout din Gulf Shores, AL. În continuare, ea se va alătura lui Chase Atlantic în turneul lor de vară “COLD NIGHTS”. Începând pe 6 iulie în San Francisco și încheindu-se pe 20 august în orașul natal al lui Leah, Los Angeles, turneul va cuprinde 28 de orașe și va fi pentru prima dată când Leah va face un turneu în America de Nord.

Odată cu „10 Things I Hate About You” în topuri și cu sosirea „Twinkle Twinkle Little Bitch”, Leah Kate este destinată să fie unul dintre cei mai importanți artiști din 2022.

Leah Kate scrie imnuri pop/rock. Îmbinând refrenuri pline de energie, pregătite pentru radio, cu detalii amețitoare, melodiile ei sunt intime, ușor de recunoscut – genul de piese care rezonează cu ascultătorii din întreaga lume. Odată cu succesul cântecului de despărțire „10 Things I Hate About You”, originara din Los Angeles își realizează visele de celebritate pop ajungând în cele mai intime sentimente și împărtășindu-le cu noi. Este introducerea perfectă la cea mai sinceră nouă voce din muzica pop. Un fragment al piesei a devenit viral pe TikTok, iar Kate a fost inundată de solicitări pentru piesa integrală. Câteva zile mai târziu, „10 Things I Hate About You”, a apărut și a trecut de 20 de milioane de stream-uri în prima sa lună. De când a luat prima ei lecție de canto la 5 ani, Kate știa că muzica este destinul ei. Chiar și atunci când a fost greu să strângă motivația pentru școală și muncă, ea s-a agitat mereu ca compozitoare. Ea a scris „Fuck Up the Friendship”, care a găsit în cele din urmă un public pe TikTok. Simțind că își construiește un impuls, Kate s-a pus pe treabă, în parteneriat cu gigantul tehnologic Alexis Ohanian prin intermediul platformei de investiții muzicale Indify.

Ea și-a găsit sunetul cu „F U Anthem” și a început să se căsătorească cu riff-uri rock zdrobitoare. Acum, viziunea pop mult așteptată a cântăreței devine realitate. A dovedi că oamenii greșesc este doar un bonus: „Am petrecut atât de mult timp îngrijorat de opiniile altora – și acum nu-mi pasă. Îmi trăiesc visul.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *