Legături toxice în Bad For Me de la RHM x Trackula x Jade Shadi
2023-05-15 16:08:36

Romanian House Mafia, Trackula și Jade Shadi vorbesc despre legături toxice în cea mai nouă piesă a lor. “Bad For Me” este o compoziție energică Deep House, care vorbește despre speranța unei noi încercări, când vine vorba de o relație toxică, care în viziunea a doi îndrăgostiți, poate fi reparată.

“Bad For Me” a fost scris de Jordan Shaw, care a compus ulterior pentru nume precum Armin van Buuren, Petit Biscuit și Elderbrook, Alma Goodman, care a colaborat cu artiști ca aespa și salem ilese, și Aki, care s-a ocupat și de producție și are în portofoliul său de compozitor artiști precum INNA, wrs, Olivia Addams.

RHM sau Romanian House Mafia reprezintă un proiect muzical care combină genurile House, Dance și Pop prin cele mai îndrăznețe producții. Pe lângă single-uri, RHM propune bucăți muzicale cu artiști renumiți din industria muzicală românească și internațională precum Giiants, Ilkan Gunuc, INNA, Minelli și Alina Eremia. În acest moment, “Jalebi Baby” de la Romanian House Mafia x Trackula are peste 1 milion de stream-uri pe Spotify, “Smoking Nirvana” de Ricii Lompeurs x Romanian House Mafia are 1,6 milioane de stream-uri pe Spotify și “Party”, o colaborare între INNA, Minelli și Romanian House Mafia are peste 2,5 milioane de stream-uri pe Spotify.

Trackula ilustrează un proiect misterios în rândul producătorilor români de muzică, numele său fiind inspirat de povești tradiționale, cunoscute în întreaga lume. Artistul combină stilul casei cu cel electronic/EDM într-un mod unic și fără precedent.

Proiectul Jade Shadi s-a născut din dorința de a oferi oamenilor libertatea de exprimare în toate formele sale. Scopul lui Jade Shadi este de a ajunge la playlist-urile tuturor ascultătorilor de muzică, dar și pe scenele celor mai renumite festivaluri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *