Leony lanseaza mult-asteptatul album Somewhere in Between
2023-03-24 19:58:04

Așteptarea a luat sfârșit: albumul de debut al cântăreței Leony se lansează astăzi. Somewhere in Between scoate în evidență stilul consacrat al artistei din Germania, având 24 piese împărțite în două părți. Albumul prezintă stilul unic și vocea puternică a artistei.

 

Leony este UNDEVA ÎNTRE – cântăreață și interpretă încrezătoare pe de o parte și fata bavareză amabilă și empatică care scrie melodii pe de altă parte. Pe albumul ei de debut, tânăra de 25 de ani le arată pe ambele: Side A include piese noi, precum și hituri renumite, reprezentând-o pe Leony ca artist. Pe de altă parte, Side B constă în hituri la care ea a contribuit în calitate de compozitoare – prezentate într-o variantă intimă, versiuni acustice care nu au mai fost lansate înainte.

 

Piesa de lansare a albumului, Holding On, cu un sound molipsitor și versuri sincere, creează emoție. Capacitatea lui Leony de a amesteca diferite genuri și emoții este expusă complet în Somewhere in Between. Indiferent dacă ești în căutarea unei melodii pe care să dansezi sau o piesă la care să reflectezi, acest album are ceva pentru toată lumea.

 

Vorbind despre album, Leony a spus: „Am avut titlul pentru Somewhere in Between dinainte să încep să scriu albumul. A fost o poveste pe care o aveam în minte, povestea despre viața mea. Cea mai personală melodie de pe album este Somewhere in Between. Este povestea vieții mele, unde, de când îmi amintesc, oamenii încercau mereu să mă încadreze în tipare. Când trăiam în Bavaria, acolo unde am crescut și am locuit până la 18 ani, am fost mereu prea mult pentru oamenii de acolo, aveam visuri diferite, planuri diferite, îmi doream să trăiesc pe scenă, îmi doream să trăiesc în oraș. Și oamenii nu păreau să înțeleagă niciodată cu adevărat. Când m-am mutat din Bavaria, ceilalți oameni îmi spuneau: ești prea mult Bavaria, prea drăguță, prea plictisitoare, deloc superstar. Toată lumea a încercat mereu să mă schimbe. Și pentru mine această melodie este foarte importantă pentru că transmite că sunt bine cum sunt, sunt undeva între fetița din Bavaria și femeia care sunt acum, care este pe scenă, care poartă ținute fancy. Și este bine să fii cine ești și oamenii ar trebui să înceteze să încerce să mă schimbe.”

 

Albumul este acum disponibil pe principalele platforme de streaming.

 

Despre Leony

 

Leony, 25 de ani, este o cântăreață, compozitoare și muzician care a crescut în Cham, un oraș foarte mic din sudul Germaniei. Ea și-a descoperit destul de repede dragostea pentru muzică și a început să cânte mai mult sau mai puțin înainte de a putea chiar să vorbească, apoi a luat lecții de pian și chitară la o vârstă foarte fragedă. Lucrează în muzică din 2015, iar cariera ei a luat avânt când a început să compună pentru artiști din SUA, Marea Britanie, Australia, Suedia, Norvegia și Germania.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *