Les Bisous ne aduce vara în căști cu o nouă variantă a piesei Summer Thing
2022-01-07 19:15:00

Les Bisous aduce la început de an un remix al iubitei piese „Summer Thing”, care a reușit să adune în doar 7 luni de la lansare peste 1,2 milioane de vizualizări pe YouTube.

Cu gândul la vară, cu ambiția oferită de un nou început și acum, în plus, cu energia oferită de Les Bisous, nimic nu ne mai poate sta în cale. Tot ce mai rămâne de făcut este să renunțăm la inhibiții și să pășim prin viață în pași de dans, cu muzica în căști.

Remixul Les Bisous ne transportă pe ringul de dans, într-o atmosferă disco, iar singurul lucru pe care trebuie să-l facem pentru a scăpa de tot ce înseamnă cotidian este să dăm play și să închidem pentru câteva minute ochii.

„Am lucrat la acest remix cu gândul la vară. Am vrut să transmitem din energia pe care o simțim când ne gândim la vară și sper că tocmai această stare de spirit va ajunge și la voi. Dincolo de orice, ne dorim să vă facă să dansați”, a povestit trupa Les Bisous.

Les Bisous este o trupă nou înființată din Franța. Cu peste 18.000 de ascultători lunar pe Spotify, Les Bisous își face simțită prezența în lumea disco-house. Doar la piesa „Shined On Me”, Les Bisous a reușit să adune aproximativ 150.000 streamuri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *