Les Elephants Bizarres - Girls Gone Wild (Lyric Video)
2015-05-07 14:19:50

„Girls Gone Wild” este primul single Les Elephants Bizarres produs în colaborare cu HaHaHa Production și marchează începutul unei frumoase prietenii. Piesa a fost compusă de Tudor Amarandei, Șerban Cazan, Claudiu Știrbei, Mihai Marin, Enver Mamut și Ștefan Matei.

„<> vorbește despre fetele din viața noastră, acele fete care spun lucrurilor pe nume, care nu se feresc să condimenteze conversațiile, relațiile și atmosfera din jurul lor, fete cu spirit liber și pline de viață. Ele sunt fetele pe care le întâlnești la concertele noastre. Sunt cele care se aventurează sute de kilometri cot la cot cu noi pe longboard, fete care dansează, zâmbesc și petrec până dimineața.

Este în același timp cea mai fun și cea mai funk melodie a noastră de până acum. Căutam de mult un sound care să ne definească sută la sută, iar pentru asta se face <> Șerban Cazan, pe care noi îl considerăm, chiar dacă el nu vrea să recunoască, tot un bizar, ca și noi.”, declară elefanții despre noua lor aventură muzicală.

Lansată în 2007, Les Elephants Bizarres este o trupă electro synth pop românească cu o prezență aparte, atât ca sound, cât și ca imagine, iar muzica lor, o combinație cool de stiluri, a fost primită foarte bine de fanii muzicii alternative din România.

Până în prezent au lansat două albume: „Hello”(2010) și “Zoologic” (2014). Primul lor single, “Hello! Says the Devil!”, a fost numărul 1 în topuri timp de șapte săptămâni consecutive. Acesta a fost urmat de single-uri ca Smile”, “Wish You Were Here”, “Nu mă opri” sau “În culori”, o colaborare cu Deliric (CTC).

Vă las să ascultaţi surpriza lunii #maimusic, noul single semnat Les Elephants Bizarres, „Girls Gone Wild”, şi aştept părerile voastre!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *