Letiția Moisescu a lansat "Mirunica", o piesă etno-dance, de care te vei îndrăgosti imediat
2021-11-20 17:33:27

Fosta concurentă la Eurovision, interpreeta Leticia Moisesecu a revenit în atenția publicului și a fanilor cu o nouă surpriză muzicală.

Solista a lansat “Mirunica”, o melodie antrenantă de care te vei îndrăgosti imediat și care te va face să te ridici imediat la dans, pentru că refrenul este unul ușor de cântat.

Noua piesă etno dance a Letitiei Moisescu se numește “Mirunica” și a fost lansată în colaborare cu Sprint Music. “Dacă tot am lansat Daina în 2019, la Eurovision am zis de ce nu… să mergem pe același stil dinamic împletit cu folclor și bucuria de a simți muzică să ne mai și fericim pe vremurile astea tulburi. Am lucrat la piesă cu un bun coleg Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Niculae Robert Andrei (Any1). Ovidiu este și un bun violonist și vocalist și îi mulțumesc că a gândit o melodie așa frumoasă”, spune Leticia.

Și tot ea a filmat un videoclip special despre care ne-a povestit mai multe. “Clipul a fost ceva tare fain. Am avut parte de soare și vreme bună.. se spune că totul se așează după suflet nostru. Am filmat în Cheile Dobrogei, o zonă superbă după cum bine vedeți din videoclip. Ne-am mișcat pentru filmări, nu a durat decât o zi cu totul. Când ai echipa profi și tu ca artist ești pus în valoare și te miști pe repede înainte (rade). Regizorul Claudiu Stan este răspunzător de tot ce ține de imaginea “Mirunica”. Este un regizor recunoscut și foarte profesionist în industria noastră muzicală. Pot spune că am fost foarte încântată să lucrez cu el și echipa lui. A fost foarte amuzant la filmări când trebuia să urc în stânci la înălțime să urci pe tocuri și cu ținuta de vis. Cea mai tare fază era că erau oameni, gașca jos, turiști care deja cereau piesa să o asculte și dansau pe Mirunica… Am avut pentru clip două ținute, special gândite pentru piesă. Pentru cei care nu știu pe mine mă îmbracă o bună prietenă de 20 de ani. Mihaela Arghirov Atelier. Ei îi datorez toate minunile mele în materie de îmbrăcăminte și îi mulțumesc pe această cale”, spune solista.

Interpreta s-a descris în câteva cuvinte pe care le puteți citi în continuare. Letiția Elena Moisescu e o ardeleancă 100%, născută în Alba Iulia. “Deși de 20 de ani în capitală României … Inima mea tot în Ardeal este. Deși multe femei nu își spun vârstă eu mă mândresc cu ea, am 38 de ani”, spune Leticia.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *