Levent (ex Lala Band) - Copacabana (videoclip nou)
2015-05-11 15:10:36

Levent s-a remarcat in cadrul grupului LaLa Band, a jucat in serialele „Pariu cu Viata”, „O noua viata”, si filmul „Selfie”, iar acum lanseaza „Copacabana”, un single insotit de un videoclip fierbinte, special pentru sezonul estival.

Piesa are ritmurile perfecte care te fac sa te simti exact ca pe celebra plaja braziliana. Piesa este o coproductie Red Clover Media si Mixton Music, a fost produsa in studioul Mixton Music, iar videoclipul este regizat de Andreea Vorniciuc. Desi nu a fost filmat la “Copacabana”, clipul este la fel de fierbinte ca o plaja intr-o zi torida de vara.

“Copacabana” are toate ingredientele pentru ca in aceasta vara sa se auda la toate petrecerile si sa fie unul dintre hiturile sezonului. Vocea senzuala a lui Levent si ritmurile piesei te fac sa dansezi, visezi si sa evadezi acolo unde iti doresti sa fii cu persoana iubita.

Momentan Levent se afla pe platourile de filmare la “Selfie 2”, film care urmeaza sa fie lansat in primavara anului viitor. Pentru a fi la curent cu activitatea artistica a lui Levent, urmariti fb.com/Levent-Sali.

Va las sa urmariti materialul video ce promoveaza single-ul lui Leven, “Copacabana”, si astept parerile voastre!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *