Lewis Capaldi a lansat single-ul Forget Me
2022-09-10 16:13:26

Lewis Capaldi a lansat single-ul „Forget Me”. „M-am gândit să vă scutesc de osteneala de a citi un alt comunicat de presă de la o companie de relații publice care să vă spună cât de minunat sunt, să-mi dezvăluie toate vânzările de albume, premiile, recordurile pe care le-am doborât și cum ar trebui să fiți entuziasmați de noul meu singur.”

„M-am întors. Noul meu single se numește „Forget Me” și să fim sinceri aici, din punct de vedere liric acoperă o mare parte din același domeniu ca înainte. Întâlnesc o doamnă, o doamnă mă părăsește, mă plâng despre asta într-o melodie pop.”

„După ce am reușit să mă mut în sfârșit din casa părinților mei în 2020, după succesul filmelor „Someone You Loved” și „Before You Go”, m-am gândit că ar fi înțelept să sun din nou prietenii mei TMS și să văd dacă le-ar plăcea să scrie mai multe melodii după ce mi-am dat seama că sunt obligat contractual să fac mai multă muzică pentru o mare corporație.”

„Este puțin mai optimist decât numerele mele anterioare, mai ales pentru că, după ce am făcut un turneu prin lume, am observat că piesele mele mai puțin cunoscute mai lente făceau ca unii dintre fani să pară că ar fi pe cale să adoarmă de plictiseală. Cu toate acestea, aceasta nouă este tristă ȘI rapidă, la fel ca dragostea mea. Nu vă faceți griji, încă mai am o mulțime de balade deprimante în mânecă. Mai multe despre asta alta data…”

„’Forget Me’ este o melodie care îmi este atât de dragă inimii și cu siguranță simt că este cea mai bună melodie a mea de până acum. Este vorba despre o despărțire prin care am trecut, în care, după un an, singurul contact real pe care l-am avut cu fosta meu a fost să-i văd viața „post-me” desfășurându-se pe Instagramul ei. Eram într-un punct în care mă simțeam destul de nefericit și părea că ea merge mai departe și se petrecea cel mai bine, înflorește și am urât asta. Mi s-a părut nedrept că ea părea fericită în timp ce eu eram rănit și mă temeam că ar fi putut să fi uitat de mine complet, așa că am scris un cântec despre asta.”

„Sper că vă place melodia. Dacă nu, e în regulă și asta, dar am auzit o parte din rahaturile care au fost mari în ultimii ani și trebuie să fie puțin mai bună decât unele dintre ele.”

Vă las cu un citat de la mama mea…
„Nu este cel mai bun cântec pe care l-am auzit vreodată, dar îmi place.”

Păreri?

https://www.youtube.com/watch?v=FnbSkATyIc8

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *