Liam Payne a lansat piesa "Teardrops"
2024-03-02 20:33:06

Liam Payne a lansat piesa “Teardrops”. Liam Payne pornește într-un nou capitol interesant, anunțându-și revenirea odată cu lansarea foarte așteptatului său single „Teardrops”, prin Capitol Records.

Single-ul face referire la pop-ul ritmic de la sfârșitul anilor 90 și începutul anilor 00, este despre prima suferință. Scris împreună cu Jamie Scott și JC Chasez (NSYNC), Liam spune despre single: „Teardrops este despre vulnerabilitatea durerii și provocarea de a depăși acele momente. Acest cântec marchează un nou început, sunt multe altele de urmat în 2024.”
Petrecând ultimul an în studio, Liam a lucrat îndeaproape cu colaboratorul de lungă durată Jamie Scott, descriindu-l ca un „proces de auto-reflecție de un an”. Cu mai multă muzică și mai multe anunțuri care urmează, 2024 va fi un an mare pentru Liam Payne.

Liam, care a vândut mai multe discuri de platină, a vândut peste 23 de milioane de single-uri și peste trei milioane de albume ca artist solo. Și-a lansat albumul solo de debut, „LP1″, în decembrie 2019, la Capitol Records, care a inclus single-urile de succes „Strip That Down”, „Polaroid” și „Familiar”. Lansând ultimul său single „Sunshine” în 2021, muzica sa a acumulat peste 5 miliarde de stream-uri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *