Liana lansează noul single „Nu mai sunt așa”
2016-12-13 14:39:21

Artista, originară din orașul Orhei, a lansat săptămâna trecută single-ul „Nu mai sunt așa”. Din spusele interpretei, este o piesă care o reprezintă, e o melodie romantică, nostalgică, pe alocuri dramatică.

Piesa a fost scrisă de o întreagă echipă de la București. Muzica a fost compusă de Adina Diz și Florentina Mihai, iar textul – de Tulea Dănuț. Înregistrările au avut loc în studioul bine-cunoscutului rapper din România, Doddy.

Săptămâna trecută, Liana a cântat piesa, în premieră, la emisiunea de peste Prut „Neatza cu Răzvan și Dani”, difuzată la Antena 1. Tânăra interpretă a avut o prestație destul de bună, reușind să-l cucerească pe unul dintre prezentatorii emisiunii.

Zilele acestea, piesa va fi promovată și acasă, în Republica Moldova.

Managerul proiectului, interpretul și producătorul muzical EL Radu a menționat că Liana avea nevoie de o astfel de piesă, iar după Anul Nou vor veni și alte surprize din partea acestui proiect muzical.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să ascultăm împreună noul single al frumoasei Liana, „Nu mai sunt așa”, apoi vă aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *