Lidia Buble, în bucătărie cu Chef Cezar: Aș putea să trăiesc doar cu...
2022-03-17 19:00:00

La doar câteva zile de la momentul lansării celui mai nou hit al său, Lidia Buble a fost invitată în cadrul emisiunii online Tru Food, prezentată de către Chef Cezar, unde a gătit o rețetă de paste delicioase și a povestit despre cele mai „savuroase” noutăți din viata sa.

„Pastele sunt preferatele mele. Aș putea să trăiesc doar cu paste”, a spus Lidia chiar la începutul emisiunii, pregătită să facă echipă cu Cezar Munteanu, un chef excepțional, cu o expertiză profesională în gastronomie și ospitalitate de peste 15 ani. „Cea mai amuzantă amintire pe care pot să ți-o spun din bucătărie, legat de mama mea, se întampla într-un an, de Crăciun, când au venit nepoții și frații din străinătate și a făcut pireul, cum se spune la noi în Ardeal, cu bormașina”, povestește Lidia.

Cei doi au vorbit despre mesele în familie, noile etape muzicale din cariera sa, dar și despre schimbarea radicală de look a Lidiei ce a surprins publicul. Emisiunea s-a încheiat cu un moment artistic în care artista a cântat refrenul noului său single, însă într-o manieră unic reinterpretată.

Săptămână trecută, Lidia Buble a lansat „Draga mea”, o confesiune muzicală cu un mesaj sensibil ca o o scrisoare dedicată tuturor celor care uită de oamenii din jurul lor în drumul către fericire și ajung să-i rănească. Videoclipul piesei a adunat deja peste un milion de vizualizări și ocupă locul 6 în YouTube Trending. „Este special dedicată femeilor care iubesc cu pasiune, care pun punctul pe «i» atunci când își exprimă sentimentele, care au puterea de a închide ușa atunci când spun «Gata!» și, mai ales, pentru cele care știu să se iubească întru totul și nu-și pierd niciodată încrederea de sine”, a declarat artista.

Cu o comunitate de aproape 1,5 milioane de fani care o urmărește pe Instagram și îi ascultă muzica, Lidia a cucerit publicul cu numeroase hituri lansate de-a lungul carierei sale. Anul trecut, a colaborat cu Vunk pentru „Vino, du-te”, un hit de succes care și-a făcut loc în playlisturile radio chiar înainte de lansare. A urmat „INTENS”, iar la finalul anului 2021 a lansat „Extrapolăm”.

Lansată în 2021, TRU Food este prima emisiune online de gătit care susține conceptul „zero waste”, prin crearea unor rețete incredibile, cu ingrediente organice și sustenabile. În fiecare joi, pe canalul de YouTube TRU Food, Chef Cezar, gazda emisiunii, gătește cele mai creative rețete alături de invitații săi. Până în prezent, a gătit în bucătăria TRU Food alături de artiști și creatori de conținut, printre care se numără și Nicoleta Nucă, Ana Maria Brânză, AMNA, Azaleea Neculea.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *