Lil Baby a lansat albumul It's Only Me
2022-10-14 18:19:38

Lil Baby, rapperul, mogulul și filantropul din Atlanta, nominalizat la Grammy din Atlanta, lansează albumul “It’s Only Me”.
In urma cu cateva zile, Lil Baby a lansat piesa “Heyy”, care prefigurează noul album foarte așteptat al lui Lil Baby, It’s Only Me, care se pregateste sa devina una dintre cele mai impactante lansări din toate genurile în 2022. Albumul cu 23 de piese urmează materialul său fundamental din 2020, My Turn și include apariții notabile de artiști, inclusiv Future, Young Thug, Nardo Wick, Fridayy, Rylo Rodriguez, Jeremih și Pooh Shiesty.

Lil Baby s-a impus drept unul dintre cei mai renumiți și aclamați artiști din lume, de la debutul său în 2017. Celebrul catalog al lui Lil Baby a depășit 22 de miliarde de ascultari și a acumulat o listă din ce în ce mai mare de distincții, inclusiv Cel mai bun artist nou de la BET, cel mai bun artist hip-hop de la VEVO din 2020, MVP Rap Caviar, artistul global al anului de la Apple Music, mai multe nominalizări la Grammy și o victorie notabilă la MTV VMA pentru cel mai bun hip hop pentru „Do We Have A Problem” cu Nicki Minaj. Albumul său din 2020, My Turn, a fost cel mai difuzat și cel mai vândut album al anului, iar succesul său „Drip Too Hard” cu Gunna s-a alăturat recent unui grup de elită de doar 85 de cântece din istorie pentru a primi certificarea RIAA Diamond. Rapperul urmează turneul său nord-american „One Of Them Ones” cu Chris Brown, precum și premiera documentarului său Untrapped: The Story of Lil Baby prin Amazon Prime Video, împărtășind un ochi intim asupra carierei lui Baby. .

IT’S ONLY ME TRACKLIST:

1. Real Spill
2. Stand on It
3. Pop Out feat. Nardo Wick
4. Heyy
5. California Breeze
6. Perfect Timing
7. Never Hating feat. Young Thug
8. Forever feat. Fridayy
9. Not Finished
10. In a Minute
11. Waterfall Flow
12. Everything
13. From Now on feat. Future
14. Double Down
15. Cost to be Alive Feat Rylo Rodriguez
16. Top Priority
17. Danger
18. Stop Playin feat. Jeremih
19. FR
20. Back and Forth EST Gee
21. Shiest Talk feat. Pooh Shiesty
22. No fly Zone
23. Russian Roulette

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *