Lil Tecca a lansat albumul "TEC"
2023-09-24 20:03:18

Lil Tecca a lansat albumul “TEC”. La doar 21 de ani, Lil Tecca oferă un masterclass de autenticitate cu TEC, atingând noi culmi cu talentele sale lirice, priceperea melodică și producția de top.
Albumul se deschide cu electrizantul „Yves”, cu producție de top de la BNYX. Mai târziu, în cadrul proiectului, Tecca se reunește cu colaboratorul de lungă durată și șef al Internet Money, Taz Taylor, în piesa „Gist”, arătându-și încrederea prin refrenul său carismatic și captivant. „Dead or Alive” îl face pe Tecca să-și expună triumful față de provocările pe care le-a întâlnit în ascensiunea sa către faimă. Albumul se încheie cu „Monday to Sunday”, un omagiu sincer adus prietenilor lui Tecca.

Tecca spune despre proiect: „Când fanii mă ascultă, cred că se văd într-o anumită măsură. Vreau să fiu dovada că este posibil să depășești orice încercare și necaz… Voi ține capul sus, așa că ține-ți capul sus. Nu este nici o fațadă; este TEC.”

Lil Tecca a pregătit scena pentru lansarea albumului cu un trio de single-uri, cel mai recent „HVN ON EARTH” cu Kodak Black. Recordul a adunat deja 21 de milioane de stream0uri uimitoare și a intrat în rotația posturilor de radio din întreaga lume. „HVN ON EARTH” a urmat succesul „500lbs”, care a strâns peste 41 de milioane de stream-uri. „500lbs” a fost lansat în urma single-ului principal al albumului, „Need Me” și a fost lăudată de Complex, Vibe și HotNewHipHop.

TEC TRACKLIST:

1. Yves
2. HVN ON EARTH [with Kodak Black]
3. Gist
4. 500lbs
5. Fell In Love [with Ken Carson]
6. TEC
7. Salty
8. Real Discussions
9. Dead or Alive
10. Want It Bad
11. U Don’t Know Tec
12. Used2This
13. Trippin On U
14. Either Way
15. Need Me
16. Monday to Sunday

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *