LIT lanseaza single-ul si videoclipul „Me gustas"
2018-11-07 15:37:17

LIT lanseaza „Me gustas”, o piesa cu ritmuri „caliente” insotita de un videoclip hot. Versurile sunt scrise chiar de catre artist, iar muzica este compusa impreuna cu Serban Cazan, Iulian Nagy si Cisa in studiourile HaHaHa Production.

„«Me gustas» este o piesa la care am lucrat cu foarte mare placere. Este despre momentul acela cand incerci s-o cuceresti si ii spui o multime de lucruri frumoase pe care, insa, le spui tuturor. Mi-a fost foarte usor sa scriu versurile, le-am scris pe loc. Cand simt ceva, imi e foarte usor sa spun in versuri. E ciudat, dar foarte dragut. Multumesc echipei, in mod deosebit Isei, care a inteles perfect ce imi doresc de la videoclip. Sper sa va placa!”, marturiseste LIT.

De origine latina, LIT aka. Carlos Enrique a crescut intre doua culturi muzicale latino. Inspirat de artisti precum Big Pun, Notorious B.I.G., DMX, Immortal Technique, Daddy Yankee si Don Omar, LIT s-a facut remarcat prin flow-ul sau si prin capacitatea sa de a improviza cu usurinta. De-a lungul timpului, artistul a urcat pe scena unora dintre cele mai importante festivaluri din lume alaturi de nume ca Hector el Father, Naldo, Yomo, dar si What’s UP, Puya si multi altii. In plus, LIT este si autorul versiunilor in spaniola a unor piese lansate de catre Feli, Paul Damixie si Lariss.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *