Liviu Teodorescu a lansat piesa Tot Eu
2022-04-27 23:06:19

Liviu Teodorescu, asa cum nu l-ai mai ascultat pana acum. „Tot eu” este cea mai noua piesa a unuia dintre cei mai talentati si versatili artisti din Romania. L-ai ascultat cantand balade pop, emotionante, de dragoste, ai fredonat melodii ca „Fanele”, “Muzele” sau „Mi-ai pus ceva in pahar”, iar acum a sosit momentul sa descoperi noua sa latura. Tot el a compus si melodia aceasta.

‘Tot Eu’ este o piesa statement pentru mine, este fix felul in care ma percep eu ca artist. Sunt motorul muzicii mele si am vrut sa exprim asta intr-o piesa. Refrenul e super catchy si sper sa ramana agatat in urechile oamenilor. Am stat cu piesa asta mult timp in studio, nestiind daca este ok sa o scot. Mi-era teama de reactia oamenilor la faptul ca o dau cu totul altfel pe piesa asta. Dar, daca nu iti asumi si nu risti, nu poti castiga, nu?“, a declarat Liviu Teodorescu.

Videoclipul, regizat de Ionuț Trandafir și produs de Arkomo, avându-l drept D.o.P. pe Alexandru Mureșan, il regaseste pe Liviu intr-un mediu pe care il controleaza 100%, la butoane, intr-un un studio creat special pentru filmare.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine ale noii generații din România, piesele sale având milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 740 de mii de urmăritori. Interpret și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci, a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. În 2021, Liviu Teodorescu a colaborat cu Manuel Riva pentru single-ul „Muzele”, a lansat, pentru al 4-lea an consecutiv, „LiTE Moments Vol. 4″, o colecție de 3 piese de suflet, și a lucrat pentru prima dată împreună cu Ștefan Bănică pentru cântecul romantic „Ne Vedem Într-un Vis”. In 2022, Liviu a lansat melodia “Mi-am pierdut rabdarea”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *