Liviu Teodorescu cântă despre ,,Iubirile din liceu”
2024-10-12 20:40:07

Liviu Teodorescu ne poartă înapoi în timp cu noua sa piesă „Iubirile din liceu”, o melodie plină de nostalgie și emoție care surprinde inocența și intensitatea primelor iubiri, care de multe ori rămân eterne. Cu un sound cald și versuri ce evocă amintiri dulci, piesa reușește să trezească trăirile specifice perioadei adolescenței, când fiecare moment de dragoste părea un capitol important. Liviu aduce sensibilitate și sinceritate, creând o legătură emoțională profundă cu cei care și-au trăit primele iubiri în băncile școlii.

Piesa a fost compusă și produsă de Liviu Teodorescu.

,,Piesa asta e o experiență reală. Eu și Iulia chiar suntem împreună din liceu și credeam că asta nu prea se mai întâmplă în zilele noastre. Am avut surpriza să postez piesa pe TikTok și să văd că sunt o grămadă de cupluri din liceu. Cupluri cu mult mai mulți ani în spate decât noi. Piesa asta a creat un trend superb pe TikTok, sunt o grămadă de filmulețe cu oameni care își expun povestea acolo.” ne spune Liviu Teodorescu.

Liviu Teodorescu este un artist complet și un compozitor de excepție, care a reușit să-și lase amprenta în muzica românească. A intrat în lumina reflectoarelor în 2012, după ce a impresionat la „Vocea României”, iar de atunci și-a consolidat cariera cu o serie de hituri. Pe lângă vocea sa inconfundabilă, Liviu e un maestru la pian și chitară, iar talentul său de a compune piese catchy l-a transformat într-un nume de referință.

La doar 14 ani, a reprezentat România la Eurovision Junior alături de Alina Eremia, iar un an mai târziu a făcut senzație în „Pariu cu viața” și trupa LaLa Band. În 2013, Liviu a explodat pe scena muzicală cu piesa „Ești piesa”, care a devenit rapid un hit. De atunci, a colaborat cu artiști de top ca Marius Moga, Adda, Robert Toma și Sore, și și-a câștigat reputația de a crea hituri pe bandă rulantă.În 2016, a lansat melodii care au cucerit topurile, cum ar fi „Gelos”, „Cine m-a pus”, „Dor de ea” și „Matematica iubirii”, piesă creată împreună cu fratele său, Matei Teodorescu. Proiectul său din 2017, #LiTEmoments, a demonstrat încă o dată că Liviu e la un alt nivel, cu patru piese compuse 100% de el. Piese ca „Fanele”, în colaborare cu Dorian Popa și Laura Giurcanu, sau „Obsesie”, una dintre cele mai ascultate la radio în 2017, au confirmat statutul artistului în industrie.

Păreri?

52 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *