Liviu Teodorescu lanseaza single-ul “Tarziu”
2015-10-03 16:51:04

Liviu Teodorescu.2

Pe Liviu Teodorescu il cunoastem drept un tanar artist cu piese romantice, talentat si care promite o ascensiune perseverenta si sigura in cariera muzicala. Mai stim despre el ca face parte din echipa de compozitori De Moga Music si ca, pe vremea asta, in urma cu 4 ani, i-a cucerit, prin prestatia lui live, pe toti cei 4 membri ai juriului din cadrul unei emisiuni-concurs TV.

A crescut in cadrul concursurilor muzicale, a studiat pian si vioara, a fost student la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, a jucat in seriale roluri romantice, apoi a lansat o serie de piese de care s-au bucurat fanii atat din mediul online, dar si ascultatorii de radio si telespectatorii, videoclipurile lui fiind difuzate la toate televiziunile muzicale.

Dupa prima lui piesa din cariera solo, “Electronic Symphony”, au urmat “Esti Piesa”, “Asa e dragostea” (cu Andra), “Tot ce mi-a ramas” (cu Robert Toma si Adda), “Un loc in viata ta” si “In bratele tale”, artistul contribuind substantial atat la text si la compozitia liniilor melodice, cat si la productia finala.

Pastrand aceeasi nota romantica si nostalgica, Liviu Teodorescu lanseaza acum single-ul “Tarziu”, marca DeMoga Music si Universal Music, insotit fiind de un videoclip regizat de iRonic, filmat in Bucuresti si Brasov.

Pentru prima oara, Liviu Teodorescu isi asuma in totalitate aceasta single explicand ca desi a mai compus piese pentru alti artisti, a simtit ca este momentul ca pe “Tarziu” sa fie doar el cel care isi pune amprenta, atat pe text cat si pe muzica, mai ales ca artistul declara: “Cred ca asta este cea mai sincera piesa a mea de pana acum, poate si pentru ca am pus tot sufletul meu in ea. Uneori oamenii realizeaza, abia atunci cand o pierd, ca nu au acordat suficient timp persoanei de langa ei. Ei bine, as spune ca piesa “Tarziu” ar putea fi un fel de semnal de alarma pe care il trag pentru a fi cu totii mai atenti la ce este cu adevarat important, inainte sa fie prea #Tarziu. In clipul meu este deja tarziu si doar ma plimb printre amintiri”, marturiseste Liviu Teodorescu.

Liviu Teodorescu, a carui cariera e in plina ascensiune, are un background artistic solid. Artistul a “flirtat” de mic cu teatrul, muzica, festivalurile si competitiile muzicale. Cele mai sonore sunt, in ultimii ani, aparitia in serialul “Pariu cu viata” (ProTV), proiectul LaLa Band, dar si talent show-ul Vocea Romaniei (sezonul I, 2011), unde Marius Moga i-a fost antrenor si in cadrul caruia Liviu Teodorescu a fost primul concurent dorit de toti cei patru jurati. De atunci, studioul DeMoga Music i-a devenit cea de-a doua casa, unde lucreaza la productii muzicale pentru artisti de top, precum Andra, What’s Up, Adda, Amna, Ruby, Alb Negru, Adriana Rusu, Adela Popescu etc.

In curand voi pregati pentru un interviu cu indragitul artist, Liviu Teodorescu, dar pana atunci va invit sa urmarim impreuna clipul noului sau single, “Tarziu”, dupa care va astept cu pareri! Enjoy!

1 Comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *