Liviu Teodorescu - Oarecare (Smiley Cover) (video)
2015-05-21 18:27:01

În preajma lansării noului lui single, “În braţele tale”, Liviu Teodorescu îşi ţine fanii aproape prin cover-uri care îl inspiră şi în care se regăseşte.

Pe lângă piesele lui pe care le cântă în concerte precum “Eşti Piesa”, “Un loc în viaţa ta” şi “Aşa e dragostea”, single-uri care încă se aud pe radiouri, Liviu Teodorescu şi-a pus de curând amprenta asupra hitului “Earned it” al lui The Weeknd. A venit şi rândul unei reinterpreteri a unei piese în limba română, artistul alegând “Oarecare”, noul single al lui Smiley.

Nu întâmplător Liviu şi-a ales această piesă pentru a face un cover, mărturisind: “Îl apreciez de mult timp pe Smiley şi mi-au plăcut mult versurile optimiste ale piesei”.

De cealaltă parte, Smiley l-a felicitat pe artist, declarându-i: “Felicitări, mi-ai făcut ziua frumoasă”.

Cover-urile pentru “Earned it” şi “Oarecare” sunt doar începutul unei serii de materiale video pe canalul de YouTube al cântăreţului: “M-am gândit să iau câteva piese ale altor artişti şi să le refac în stilul meu. Îmi place să le ofer oamenilor o altă perspectiva asupra muzicii pe care o aud zilnic la radio. Vor mai urma! Subscribe!”

Noi îi dăm un big like Liviu pentru modul de interpretare a coverului pentru “Oarecare” și-i dorim mult succes în continuare!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *