Liviu Teodorescu x Roxen - prima colaborare explozivă pentru „Nu pleca”
2024-09-15 18:09:07

Cine îți e acum jumătatea…

Doi dintre artiștii tăi preferați, Liviu Teodorescu și Roxen, colaborează pentru prima dată în piesa „Nu pleca”, aducând o combinație de talent și emoție care te va captiva de la primul play. Piesa vorbește despre durerea unei despărțiri și greșelile din trecut, cu versuri pline de intensitate și sinceritate. Vocile celor doi artiști se îmbină perfect, evidențiindu-le chimia muzicală și energia creativă. Cu un sound modern și puternic, „Nu pleca” este o piesă care pune în lumină compatibilitatea și autenticitatea lor artistică și se prezintă ca un viitor hit.

Piesa a fost scrisă de Liviu Teodorescu și Loredana Cavasdan, iar producția a fost realizată de Ionut Vasilache și Liviu Teodorescu. Stați pe aproape, pentru că piesa vine alături și de un videoclip special, în regia Ioanei Stan, cu DOP & color David Mogan.

Liviu Teodorescu este un artist complet și un compozitor de excepție, care a reușit să-și lase amprenta în muzica românească. A intrat în lumina reflectoarelor în 2012, după ce a impresionat la „Vocea României”, iar de atunci și-a consolidat cariera cu o serie de hituri. Pe lângă vocea sa inconfundabilă, Liviu e un maestru la pian și chitară, iar talentul său de a compune piese catchy l-a transformat într-un nume de referință.

La doar 14 ani, a reprezentat România la Eurovision Junior alături de Alina Eremia, iar un an mai târziu a făcut senzație în „Pariu cu viața” și trupa LaLa Band. În 2013, Liviu a explodat pe scena muzicală cu piesa „Ești piesa”, care a devenit rapid un hit. De atunci, a colaborat cu artiști de top ca Marius Moga, Adda, Robert Toma și Sore, și și-a câștigat reputația de a crea hituri pe bandă rulantă. În 2016, a lansat melodii care au cucerit topurile, cum ar fi „Gelos”, „Cine m-a pus”, „Dor de ea” și „Matematica iubirii”, piesă creată împreună cu fratele său, Matei Teodorescu. Proiectul său din 2017, #LiTEmoments, a demonstrat încă o dată că Liviu e la un alt nivel, cu patru piese compuse 100% de el. Piese ca „Fanele”, în colaborare cu Dorian Popa și Laura Giurcanu, sau „Obsesie”, una dintre cele mai difuzate de la radio în 2017, au confirmat statutul artistului în industrie.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător și bogat, și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu piesele sale pe locul 1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul 1 în topurile din România. Pentru artistă, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume. În 2023, artista a atras atenția radiourilor și a publicului cu piesa ,,Cenușă”, dar și cu ,,Infinit”, iar anul acesta a lansat un nou EP, “Alternative Dreams”, dar și ,,Lasă-mă”, alături de David Ciente și Damian Drăghici.

Păreri?

156 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *