Lola Young a lansat single-ul So Sorry
2022-01-29 19:57:00

Lola Young a lansat single-ul “So Sorry”.

“Piesa vorbeste despre trasaturile mele toxice intr-o relatie. Am devenit super vulnerabila si onesta pe aceasta melodie si inca nu scrisesem despre cat de deficila pot fi atunci cand sunt cu cineva. Simt ca o multime de alte persoane vor fi in masura sa se raporteze la sentimentul de a spune imi pare rau mult prea mult”, a declarat Lola despre piesa.

Ultimele luni au fost de vis pentru artista. Aceasta a fost nominalizata pentru “Rising Star” la BRITs, a cantat la John Lewis Christmas Advert, Top of the Pops New Years Eve Special, The Late Late Show with James Corden si Later… With Jools Holland.

Artista in varsta de 21 de ani este unul dintre cele mai mari talente din Marea Britanie. Piesele “FAKE” the “Bad Tattoo”, “Ruin My Make Up” sau “Woman” au fost apreciate de British Vogue, British GQ, ELLE, Evening Standard, Notion, Dork, The Sun, Wonderland si CLASH Magazine. Totodata, Lola este prezenta in lista celor de la VEVO, “Artists To Watch 2022”, dar si in cea de la Amazon “Breakthrough”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *