Lola Young a lansat single-ul What Is It About Me
2023-03-31 20:16:25

Lola Young a lansat single-ul “What Is It About Me”, a patra și cea mai vulnerabilă piesa din viitorul proiect al Lolei. Lola a stăpânit arta de a traduce emoții profunde cu o combinație izbitoare a vocii sale.
„What Is It About Me” este însoțit de un videoclip muzical filmat exclusiv pe VHS și de mai multe camere de securitate, inclusiv o sonerie pentru a complimenta estetica super reală fără compromisuri a Lolei.

Următorul proiect al Lolei, My Mind Wanders And Sometimes Leaves Completely, stabilit pentru lansare pe 26 mai, este începutul unei noi ere și al unui nou sound pentru artistul în vârstă de 22 de ani. Pășind într-o nouă lumină a expresiei, Lola explorează noi profunzimi ale creativității sale. Ea îmbină fără efort o gamă de voci pasionale care sporesc emoțiile pe care le explorează cu spiritul și sinceritatea ei obișnuită, oferind o experiență autentică și perspicace pentru fani.

Când a vorbit despre viitorul ei proiect, Lola a spus: „Este călătoria mea spre a fi femeie și a-mi da seama cine sunt”. My Mind Wanders And Sometimes Leaves Completely include ofertele anterioare, „Annabel’s House”, „Stream of Consciousness” și hitul viral „Don’t Hate Me”. Cu oameni ca Bella Hadid, Kylie Jenner și SZA postând sunetul „Don’t Hate Me” de pe TikTok înainte de lansare, Nicole & Brooklyn Peltz Beckham și Madonna au folosit de atunci sunetul în clipurile lor de pe platformă, cimentând atracția globală a Lolei. Structura proiectului Lolei este o demonstrație atentă a proceselor sale mentale și a raționamentului de-a lungul emoțiilor cu care se confruntă de-a lungul timpului.

Lola Young – My Mind Wanders And Sometimes Leaves Completely Tracklist

1. ‘Stream Of Consciousness’
2. ‘Revolve Around You’
3.  ‘Annabel’s House’
4.  ‘Semantic Satiation’
5.  ‘Pretty in Pink’
6. ‘Money’
7. ‘What Is It About Me’
8. ‘Black Cab’
9. ‘Don’t Hate Me’
10. ‘Chill Out’

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *