Lola Young a lansat Stream of Consciousness
2022-11-26 19:22:57

Lola Young a lansat “Stream of Consciousness”. Construită în jurul lirismului convingător și al abilității vocale brute ale Lolei, piesa este o relatare diaristică a auto-descoperirii și a experiențelor ei de aventurare a femeii. Când vorbește despre noul ei single, Lola spune: „Este o contemplare a cine sunt, a nesiguranțelor mele, a greșelilor pe care le-am făcut și a ceea ce am învățat de la ele pentru a deveni tânăra care devin. „Stream of Consciousness” este o introducere în noul meu sunet; muzica mea viitoare se simte ca și cum aș canaliza o adâncime de creativitate pe care nu am mai accesat-o până acum și sunt încântată să o împărtășesc cu toată lumea.” „Stream of Consciousness” urmează ofertele anterioare, „So Sorry” și „FAKE” produs de Paul Epworth.

Cu o nominalizare BRIT „Rising Star” și apărând pe lista scurtă a sondajului BBC Sound Poll, producția creativă și talentul incontestabil al Lolei Young nu au trecut neobservate. Absolventă a Școlii BRIT, Lola și-a făcut debutul în talk-show-ul la nivel mondial în The Late Late Show cu James Corden și a cântat la Later… With Jools Holland anul trecut. Și-a pus amprenta pe scena live prin prezența ei captivantă, în această vară, Lola a apărut pe scenele festivalurilor din Marea Britanie și Europa, cântând la Glastonbury, Bestival The Great Escape și All Points East, pentru a numi câteva.

Melodia prezintă majoratul Lolei, ca artist muzical și ca tânără care navighează și provoacă societatea. Gata să se îmbarce într-un nou capitol interesant în 2023, cel mai recent single al Lolei marchează un început interesant și îndrăzneț pentru artistul din sudul Londrei.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *