LORA lansează mult așteptata piesă, Loc de 2, însoțită și de un videoclip încărcat de semnificații
2022-01-21 21:37:00

LORA a lansat astăzi, vineri, 21 ianuarie, piesa „Loc de 2″, în spatele căreia se ascunde un mesaj puternic. Discursul muzical al artistei face aluzie la modul în care majoritatea oamenilor își trăiesc viața pe „repede înainte”, fără să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie importantă și refuzând să privească retrospectiv la greșeli, pentru a nu le mai repeta.
Piesa a fost scrisă și compusă de Anastasia Sandu și Dorian Oswin. Cel din urmă s-a ocupat și de producția cântecului, împreună cu Alexandru Stângaciu.

Referitor la mesajul piesei, Lora a declarat: „Dacă am putea deschide câte o ușă și privi în viitor înainte de a lua o decizie impulsivă, dacă am ști să vedem si partea noastra de vină și am încerca să iertăm în loc să ne răzbunăm, acel viitor ar fi blând cu noi, ne-ar ierta și, cel mai important, n-ar încerca să ne uite.”

Single-ul „Loc de 2″ este însoțit și de videoclipul oficial, care a fost regizat de Lora și Adi Popa. Scenariul clip-ului a fost scris de Lora, iar Adi Popa a ocupat și rolul de D.O.P. Videoclipul transpune perfect mesajul piesei și o surprinde pe Lora în prim plan, în timp ce aceasta se plimbă pe un coridor, care reprezintă spațiul conștiinței sale, și deschide uși, care conduc spre ipostaze din viitor. Videoclipul a fost filmat la hotelul Athénée Palace Hilton din București.

LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu milioane de vizualizări şi ascultări pe platformele de streaming pentru piese ca “Rămas bun”, “Ne împotrivim”, “Singuri în doi”, “Cinci”, “Până în răi” sau “Soare negru”. Artista a lansat, în 2018, hit-ul “Dor să te ador”, alături de Doddy, piesă ce a adunat până în prezent 90 de milioane de vizionări pe YouTube. În 2019, artista ne-a prezentat albumul “Despre demoni şi iertare”, al doilea material discografic din cariera solo, care a fost evidențiat printr-un concept inedit; încă de pe coperta o putem regăsi în două ipostaze. Parcurgând şi tracklisting-ul materialului, cele două laturi sunt ilustrate şi prin cele 13 melodii, de la hituri ca “Rămas bun” sau “Cinci”, până la piese noi ca “Te rog” sau “Îmi cer iertare”. Spre finalul anului 2019, Lora a lansat două piese energice, “Fii tu fata” şi “E nebună românca”. La începutul anului 2020, înainte de a călători în Bali, LORA a lansat single-ul și videoclipul “Sentimentul”, iar din călătoria în Asia a venit însoţită de videoclipul piesei „O rană”, lansat la sfârșitul lunii august a anului 2020, urmând în toamnă piesa „Dacă dragostea”. În 2021, Lora a lansat piesa „Vrei să te mint”, alături de Marius Moga, și a colaborat cu trupa Bere Gratis pentru single-ul „La ușa ta” și cu F. Charm pentru cântecul „Perfect defect”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *