Lord Huron a lansat varianta deluxe a albumului Long Lost
2022-05-29 18:29:00

Lord Huron a lansat varianta deluxe a albumului “Long Lost”. Acesta conține 2 piese noi: “Your Other Life” în engleză și “Ton Autre Vie” în franceză.

Melodiile reflectă două fețe ale aceleiași monede. Pe un ritm întunecat, vocalistul și compozitorul Ben Schneider interpretează „Your Other Life” în engleză, în timp ce Sarah Dugas cântă pe același fundal sonor în franceză pentru „Ton Autre Vie”.
Invitând publicul și mai mult în lumea “Long Lost”, Lord Huron a lansat și un nou site web cu un player video revoluționar. Trupa a filmat videoclipuri muzicale pentru fiecare melodie în aceeași locație cu regizorul Lee Martin, pentru a crea primul videoclip „Music Video As A Multiverse”. Pe site, puteți folosi un control fader pentru a glisa înainte și înapoi între imagini, păstrând în același timp aceeași poziție a timpului. Dacă plasați faderul în mijloc, veți experimenta confluența acestor două povești și veți dezvălui un duet bilingv superb între Schneider și Dugas.

Lord Huron traversează, în prezent, America de Nord în turneul lor de vară. Trupa va cânta într-o serie de locații emblematice de-a lungul drumului, inclusiv Teatrul Grec din Berkeley, CA, o petrecere de două nopți în Morrison, CO la Red Rocks Amphitheatre, Forest Hills Stadium în New York City și Merriweather Post Pavilion din Columbia, MD.

Lord Huron continuă să sărbătorească succesul recentului album “Long Lost”, care a strâns aproape 50 de milioane de stream-uri până în prezent, a ocupat locul 1 în The Americana/Folk Albums și Tastemaker Albums Chart, locul 2 în topul Vinyl Albums & Alternative Albums, locul 3 în Topul albumelor rock, locul 4 în topul vânzărilor de albume și locul 23 în topul Billboard 200.

Am înregistrat „Your Other Life” în timpul sesiunilor pentru “Long Lost”, dar nu a ajuns să-și găsească un loc pe album. Nu pentru că nu mi-a plăcut felul în care a ieșit melodia, ci pentru că l-am tot auzit în capul meu, cântat de o femeie în loc de mine. Tot in limba franceza…
Așa că am sunat-o pe Sarah Dugas și am înregistrat-o și așa, neștiind cu adevărat ce vom face cu ea, doar am vrut să văd unde ajunge. A făcut o treabă uimitoare, nu doar cu cântatul, ci și cu traducerea.
Ascultându-le una langa cealalta, am simțit că melodiile au fost întărite prin apropiere. Părea să întărească temele versurilor – viața dublă, având perspective extrem de diferite asupra unei situații.
Am început să mă gândesc la modalități de a prezenta melodiile împreună și mi-a venit ideea să pot comuta piesele între ele în timp real. Aproape ca și comutarea între cele două vieți implicate în cântec. M-am gândit că includerea unui element vizual l-ar face și mai puternic. Un videoclip muzical dublu, cu fade încrucișat, a sunat destul de interesant.
Am luat legătura cu Adam Willis care a mai făcut câteva videoclipuri cu noi și s-a gândit să o facă ca două perspective asupra aceleiași situații. Un fel de idee inspirată de Rashomon.
Nu ne-am gândit prea mult dacă totul era sau nu posibil din punct de vedere tehnic. Din fericire, prietenul nostru Lee Martin ne-a putut ajuta să facem totul să se întâmple
“, a spus Ben despre cele 2 piese.

Lord Huron și-a făcut un nume pentru prima dată cu albumul de debut “Lonesome Dreams” și la scurt timp după “Strange Tales”, care a prezentat single-ul certificate cu 3 discuri platina, „The Night We Met”. În 2018, Lord Huron a câștigat aprecierea critică pe scară largă cu primul lor debut în Top 5 în Billboard Top 200 – cu al treilea album, “Vide Noir”. O colecție cinematografică de rock gânditor, provocator și puternic, discul a strâns laude de la NPR, Time, Los Angeles Times, Spin, Stereogum, Refinery29, UPROXX și multe altele. Proiectul a conținut single-uri precum „Wait by the River”, care a fost cântat la „Late Night with Seth Meyers” și „When the Night is Over”. Acestea au generat zeci de milioane de stream-uri. Recentul lor album, “Long Lost”, cu melodia nr. 1 „Not Dead Yet”, a debutat pe locul 1 în The Americana/Folk Albums și Tastemaker Albums Chart, pe locul 2 în topul Vinyl Albums & Alternative Albums, pe locul 3 în Topul Topului Albumelor Rock și pe locul 23 în topul Billboard 200. Albumul a primit, de asemenea, elogii critici de la Wall Street Journal, Brooklyn Vegan, NPR, American Songwriter, All Music, Uproxx, WNYC, Flood, JamBase și multe altele, lăudând lumea captivantă pe care Lord Huron a creat-o cu albumul și cele patru părți ale sale. În plus, trupa a cântat „Mine Forever” la The Late Late Show cu James Corden, „I Lied” cu Allison Ponthier șa The Tonight Show cu Jimmy Fallon, CBS This Morning: Saturday, „Not Dead Yet” la Jimmy Fallon Kimmel Live și un set live la NPR’s World Café. Turneele extinse ale trupei includ spectacole principale în unele dintre cele mai cunoscute locații din țară (inclusiv Hollywood Bowl, Red Rocks și Ryman Auditorium) și locuri de top la festivaluri, de la Coachella la Lollapalooza la Bonnaroo și multe altele.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *