Lorena Șerban & Sînziana Sooper, staruri în Seoul pentru presa internațională
2023-08-04 16:25:29

Lorena Șerban este obișnuită cu atenția din partea publicului internațional, ținând cont că în 2021 a atras un număr uriaș de vizualizări la un reel postat pe Instagram. Peste 90 de milioane de persoane au vizionat videoclipul, Lorena depășind-o astfel pe Kylie Jenner, care avea până în acel moment cel mai vizualizat clip postat pe Instagram.

În prezent, Lorena Șerban & Sînziana Sooper s-au bucurat de câteva zile în Seoul, Coreea de Sud, unde au reprezentat România pentru lansarea unui nou produs de telefonie.

“Am trăit o poveste de basm zilele acestea în Seoul. Știu că Lorena mică, cea nesigură, cea speriată de părerile celor din jur, ar fi tare mândră și fericită de ceea ce mi se întâmplă acum. Anii pe care i-am dedicat online-ului, orele petrecute creând content dau roade și sunt extrem de recunoscătoare că am lângă mine o comunitate dedicată și o echipă care muncește alături de mine la visul meu”, spune Lorena Șerban.

Cele două fete au fost în centrul atenției prin exuberanța lor, prin stil și prin energie, reușind astfel să devină modele pentru presa internațională, după cum se vede și în această fotografie postată de cea mai mare publicație economică din India.

Lorena Șerban are 24 ani, locuiește în Brașov, este absolventă Facultății de Nutriţie şi Dietetică la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca și este semnată în cadrul agenției Squad Influencers.

Sînziana Iacob are 34 de ani, a studiat Facultatea de Jurnalism și își împarte timpul între carieră și băiețelul ei de 2 ani. Activează în mediul online de 11 ani făcând parte din primul val de creatori de conținut din România.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *