Lost Frequencies adoră noul remix Dirty Nano pentru piesa Blue Marlins
2016-01-27 19:19:40

Dirty Nano continuă să pună suflet în munca din studio, iar acest lucru se observă pe noile release-uri. Băieții au fost cât se poate de creativi și când au produs noul remix pentru piesa Blue Marlins, semnată Jazzy Funk și Damon Trueitt.

Cei de la Jazzy Funk, semnați la label-ul Epic Tones Records au solicitat duo-ului timișorean să remixeze această piesă foarte promițătoare.

Track-ul este disponibil pentru download pe iTunes, unde a primit feedback pozitiv nu doar de la ascultătorii de muzică electronică ci și de la DJ-i cu greutate. Colosul Lost Frequencies a descărcat deja noul remix Dirty Nano și probabil că îl va folosi în set-urile sale, din cadrul turneului din Statele Unite ale Americii, desfășurat în această perioadă. Alte nume precum Haze-M, Vanilla Ace sau chiar Kiss Fm Ucraina susțin piesa la care au lucrat cei doi timișoreni. Dirty Nano aduce un input personal în sfera deep house și prezintă ascultătorilor un suflu proaspăt în această arie tot mai dorită și adorată world wide.

Haideţi să ascultăm piesa, apo vă aştept să-mi spuneţi părerea. Enjoy!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/243691335″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *