Loud Luxury lanseaza These Nights, o piesa molipsitoare cu un vibe de vara
2022-07-08 17:39:42

„These Nights” combină vocea puternică a cântăreței și compozitoarei suedeze KIDDO cu ritmurile energice și pline de personalitate ale duoului de producători și DJi Loud Luxury. O melodie care aduce energie și sensibilitate, „These Nights” își va face loc în orice playlist.

Cu versuri care spun o poveste, noua piesă a duoului Loud Luxury transmite un mesaj care se poate integra, cu ușurință, în orice noapte de vară. Când soarele apune, Loud Luxury se ocupă de atmosferă.

Loud Luxury este un duo format din producătorii și DJi Joe De Pace și Andrew Fedyk, care a reușit să se impună rapid pe scena muzicii dance. Cu peste 7M de ascultători, lunar, pe Spotify, Loud Luxury este un fenomen al industriei. „Body”, prima piesă lansată de Loud Luxury în colaborare cu Armada, în 2017, s-a auzit pe toate radiourile de muzică dance și a fost #1 în U.S Mediabase Dance Airplay timp de două săptămâni.

Unele dintre cele mai populare piese ale duoului sunt: „Body”, cu peste 931M streamuri pe Spotify, „Body On My”, cu peste 101M streamuri, și „Love No More”, cu peste 160M de streamuri.

KIDDO este o cântăreață și compozitoare din Suedia. Artista are o voce puternică și a reușit să atragă atenția unor persoane importante din industrie, precum Dagny, Alan Walker și Icona Pop.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *