Loud Luxury si Hook N Sling fac echipa pentru un „Afterparty” de senzatie
2022-12-05 21:56:17

„Afterparty”, o piesă care debordează de energie, reprezintă prima colaborare dintre duoul canadian Loud Luxury și DJ-ul și producătorul australian Hook N Sling.

 

Cu o energie care este egală cu haosul din cluburile canadiene și australiene, „Afterparty” este genul de piesă care poate susține o petrecere după orele târzii ale nopții.

 

Ritmurile pline de vitalitate și vocea puternică de pe tot parcursul piesei se ridică la nivelul așteptărilor, în contextul în care duoul Loud Luxury cunoaște ingredintele necesare pentru crearea unui hit.

 

Prima piesă care a fost semnată de Loud Luxury, „Body”, alături de Brando, a fost certificată Diamond în Canada și a primit discuri de platină în Australia și în alte țări.

 

De asemenea, Hook N Sling a remixat piesele unor artiști de top, precum The Chainsmokers, Calvin Harris, Halsey, Demi Lovato, Kaskade, Lana Del Rey.

 

Loud Luxury și-a lansat cariera prin intermediul hitului „Body”, care a reușit să genereze peste un miliard de streamuri de la lansare și până în prezent. De atunci, duoul a lansat mai multe piese care au ajuns în topuri, printre care „Love No More”, cu Anders, „I’m Not Alright”, cu Bryce Vince, cât și EP-ul de debut „Nights Like This”.

 

Multiplii câștigători ai premiilor JUNO și nomilizați la iHeart Music Awards, băieții din cadrul Loud Luxury și-au lansat al doilea EP, „Holiday Hills”, în 2021, în cadrul căruia se regăsesc colaborări cu Cat Dealers, Drew Love și Thutmose.

 

DJ-ul și producătorul australian Anthony Maniscalco, știut mai ales sub numele de Hook N Sling, a demonstrat, de-a lungul timpului, o evoluție constată în lumea muzicii. Cu mai multe discuri de platină în palmaresul său, precum și cu un program de turnee în care este cap de afiș, Hook a adunat o bază mare de fani internaționali, care se află într-o continuă creștere.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *