"Love Me" de la Morandi se intoarce in castile noastre
2021-09-21 17:25:23

Lansată pentru prima dată în 2005, piesa “Love Me” s-a bucurat de aprecierea ascultătorilor atât pe plan local, cât și internațional. A adunat milioane de vizualizări pe YouTube, iar în platformele de streaming continuă să fie căutată și ascultată. De aceea, pentru cei nostalgici și nu numai, remix-ul creat de MoonSound este un prilej numai bun să ne readucem aminte de anii ce au trecut prin playlist-urile noastre.

Remix-ul de la “Love Me” s-a auzit în premieră în cadrul DJ set-ului INAMEIT: MoonSound și Midi Culture și a avut, din primul moment, parte de feedback pozitiv din partea publicului. Evenimentul s-a desfășurat la Târgu Jiu, în parteneriat cu Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși. Show-ul a avut loc în cadrul Ansamblului Monumental „Calea Eroilor”, lângă Coloana Infinitului și poate fi văzut aici.

“Suntem oameni care am copilărit cu piese precum Love Me, așa că pe mine și pe mulți alții ne leagă foarte multe amintiri de această zonă a muzicii din România. A fost un vibe super nice să lucrez la acest proiect pentru că a fost un schimb continuu între prezent și viitor.

Este un sentiment mai greu de descris, dar cred că fiecare dintre cei care vor asculta remix-ul vor avea parte de ceva similar. Se spune că nostalgia este o minciună, dar uneori chiar în asta ne găsim pacea. Iar muzica, foarte probabil, reușește să atingă cel mai mult această latură.”, spune MoonSound.

MoonSound este unul dintre cele mai apreciate proiecte de muzică electronică din România, fiind o prezență constantă la festivaluri autohtone importante, precum Untold, Neversea sau Deep Forest Fest.

Printre artiștii internaționali cu care MoonSound colaborează se numără: Claptone, Groove Armada, Tube & Berger, Fritz Kalkbrenner și Gorgon City. MoonSound este, în același timp, owner-ul TeddyBear, unul dintre cele mai reprezentative branduri de petreceri din România.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *