Lowe lansează piesa „Sugar Rush", alături de Gioia
2022-10-14 17:12:00

Proiectul Lowe lansează single-ul “Sugar Rush”, alături de artista de origine italiană, Gioia.
Tesând sunete versatile și diverși vocaliști de pe tot continentul, conceptul din spatele lowe vizează un tip de melodie mai groove, mai dornică și senzuală.

Pe scenă, proiectul este o trupă formată din doi membri care interpretează un concept hibrid de DJ set, combinând vocea și instrumentele live cu un amestec meticulos de beat-uri.

Găsind inițial recunoaștere ca actul de pe hitul proiectului Golan – „Rocket Love”, Lowe a dezvoltat încet o abordare specială față de genul indie.

Gioia este o cântăreață, compozitoare și producătoare de 22 de ani din Italia. Personajul ei seducător, misterios și enigmatic își găsește expresie în melodiile pe care Gioia le scrie și le coproduce. În muzica ei, producțiile pop-dance captivante sunt combinate cu elemente sofisticate inspirate de muzica soul și R&B, pe care Gioia a crescut ascultând-o.
Gioia are o estetică foarte precisă pe care a creat-o în paralel cu muzica ei. După ce a studiat design-ul și arhitectura, are o înclinație pentru desen și design grafic.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *