Luis Fonsi a lansat albumul Ley De Gravedad
2022-03-13 18:44:00

Luis Fonsi a lansat albumul “Ley De Gravedad”. Multe s-au schimbat de când Luis Fonsi și-a făcut debutul în urmă cu aproape 25 de ani. Cu toate acestea, cântărețul-compozitor a reușit să se adapteze și să evolueze, fără a-și pierde busola muzicală. 

“Încă navighez pe un val de care mă bucur. Simt că am multe de aratat, multe piese de scris, că am reușit să evoluez în stilul meu fără să mă schimb, fără să fac ceva forțat și să mă adaptez tendințelor și să fac mereu totul cu inima, niciodată prin presiune sau obligație”, a spus artistul, care și-a lansat cel de-al zecelea album de studio, „Ley De Gravedad”. 

Proiectul este produs de Andrés Torres și Mauricio Rengif și conține 16 piese, de la pop urban la balade doar cu voce și chitară. Prin “Ley de gravedad”, “Vacaciones” (Manuel Turizo), “Bésame” (Myke Towers), “Nuestra balada”, “Vacío” (Rauw Alejandro), “Iglú”,” Fin de semana”, “Equivocada”, “Guapa”, “Culpable”, “Perfecta” (Farruko) și “Date la Vuelta” (Nicky Jam, Sebastián Yatra), printre altele, artistul încearcă să invite petrecerea, precum și dragostea, profitând de libertatea oferită de pop. 

“Trăim un moment frumos în muzica latină, unde genul urban joacă un rol gigantic în succesul muzicii latine și pop-ul acaparează foarte mult din acest sunet și, prin urmare, îmi place să colaborez cu artiști urbani, îmi place să fiu partea melodică a piesei”,  a explicat într-un interviu acordat EL VOCERO. 

Luis Fonsi este unul dintre cei mai importanți artiști din lumea muzicii latino. Hit-ul “Despacito” în colaborare cu Daddy Yankee a fost piesa anului 2017. Acesta a debutat în lumea muzicii în anul 1998 cu albumul “Comenzare”, iar de atunci a mai lansat înca 7 albume. În 2018, Luis a primit mai multe premii de la Cartea Recordurilor Guinness, în 2019 a susținut un concert la Jocurile Olimpice de Vară din Abu Dhabi. Toata cariera sa i-a adus o mulțime de premii și nominalizări la American Music Awards, Latin GRAMMY Awards, iHeartRadio Music Awards, Billboard Music Awards, Billboard Latin Music Awards, Teen Choice Awards, BMI Awards.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *