Luis Fonsi a lansat melodia "Nuestra Balada"
2021-11-06 14:19:59

Luis Fonsi a lansat noua piesa, “Nuestra Balda”, bazata pe un instrumental de pian, in care Luis vorbeste despre iubirea adevarata.

“Piesa este diferita fata de ce am lansat in ultimul timp, dar este exact ceea ce sunt ca si cantaret si compozitor”, a spus Luis Fonsi despre noua piesa. “Nuestra Balada” este primul single lansat anul acesta, dupa ce acesta a colaborat cu Rauw Alejandro, Myke Towers, Farruko si Cali Y El Dandee. Melodia este scrisa de Fonsi impreuna cu Mauricio Rengifo si Andrés Torres, care a si produs piesa.

Luis Fonsi este unul dintre cei mai importanti artisti din lumea muzicii latino. Hit-ul “Despacito” in colaborare cu Daddy Yankee a fost piesa anului 2017. Acesta a debutat in lumea muzicii in anul 1998, cu albumul “Comenzare”, iar de atunci a mai lansat inca 7 albume. In 2018, Luis a primit mai multe certificari de la Cartea Recordurilor Guinness, in 2019 a sustinut un concert la Jocurile Olimpice de Vara din Abu Dhabi. Toata cariera sa i-au adus o multimer de premii si nominalizari la American Music Awards, Latin GRAMMY Awards, iHeartRadio Music Awards, Billboard Music Awards, Billboard Latin Music Awards, Teen Choice Awards, BMI Awards.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *