Luis Gabriel a lansat Nevasta mea, o piesă dedicată unicii sale iubiri
2022-02-22 17:23:00

Solistul fenomen a revenit în atenția fanilor săi cu o nouă piesă dedicată jumătății sale, Haziran.

Luis Gabriel lansează “Nevasta mea”, o piesă la care a colaborat împreună cu aceiași echipă de profesioniști de la Balkanika Records, compozitorul Ralflo și textiera Aura Gheorghe (LEA).

Succesul piesei “Buzele” i-a făcut pe producătorii de la Balkanika Records să continue colaborarea cu îndrăgitul solist Luis Gabriel și să lanseze o nouă melodie, însoțită de videoclip.

Este vorba de piesa “Nevasta mea”, o melodie de dragoste în care solistul își cântă propria poveste de dragoste pe care o are cu Haziran, jumătatea lui mai bună care este și însărcinată. La această piesă Ralflo a făcut muzica iar Aura Gheorghe (LEA) s-a ocupat de textul melodiei. Luis Gabriel abia a împlinit 24 de ani, iar Haziran a împlinit în februarie 22 de ani. În ciuda vârstei fragede, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au planuri mari de viitor. Totul a început cu succesul muzical pe care Luis Gabriel l-a obținut cu piesa “Toate diamantele”.

“Eu și Haziran ne-am cunoscut la studioul de înregistrări. Am văzut o blondă foarte mișto care trecea prin fața mea și am urmărit-o. Apoi ne-am întâlnit, pentru că am înregistrat amândoi în același studio. Și viața mea amoroasă s-a schimbat în bine și datorită pieselor cântate. Culmea e că într-o zi de 13 din luna iulie a fost urcată piesa “Toate Diamantele” pe Youtube. Nu sunt superstițios, dar pot să spun că toată viața mi s-a schimbat. Are alt sens”, a declarat Luis Gabriel.

“În viitorul apropiat am de lansat o mulțime de piese, de filmat videoclipuri, de lansat multe proiecte, plus cele care vor veni în continuare. Deocamdată am treabă, o să mă îngrijorez atunci când nu o să mai fie. Atâta timp când vin din toate părțile, mie îmi place să lucrez cu toată lumea, așa cum am mai spus. Dacă cineva îmi dă și îmi place o melodie, eu colaborez pentru că îmi place să cânt”, a mai spus Luis Gabriel.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *