Luis Gabriel a lansat piesa De ce, iubirea mea? Interpretul melodiei Toate Diamantele e pus pe fapte mari!
2021-12-18 08:23:00

Luis Gabriel “rupe” topurile muzicale, așa că după ce a dat lovitura cu “Toate Diamantele” scoate din sertarul de hit-uri numai piese de maximă audiență! Luis Gabriel lansează azi, în premieră, “De ce, iubirea mea?”, o piesă cu un puternic impact emoțional! Aceasta este o colaborare cu Balkanika Records, alături de care artistul a lansat pe 7 decembrie și piesa “Buzele”, un feat cu Haziran, logodnica sa.
“Cred că piesa “De ce, iubirea mea” o să rupă topurile pentru că transmite un mesaj emoționant, am transmis din suflet când am cântat, mi-a plăcut să cânt piesa, mi-a plăcut subiectul foarte mult. Cred că se vor regăsi foarte mulți oameni în ea si o să prindă la un nivel foarte mare. Am așteptări mari din partea piesei “De ce, iubirea mea?” “, mărturisește artistul Luis Gabriel care a devenit celebru datorită piesei “Toate diamantele”!
Și pentru că piesele lui sunt de dragoste și cu sentimente, l-am întrebat pe Luis Gabriel de când a simțit el fiorul dragostei și ce înseamnă iubirea pentru el? De altfel, artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubita sa, artistă și ea, Haziran, alături de care își dorește să aibă un copil și să devină tată. “De când iubesc eu? Iubesc de foarte mult timp și mă simt foarte bine, iubesc enorm de mult și îmi place ceea ce iubesc! Iubirea este cel mai frumos lucru de pe pământ! Eu fac mereu declarații de dragoste și îmi plac foarte mult! Mă simt bine atunci când declar dragoste cuiva, când spun vorbe frumoase, și sunt romantic, de fel!”,a povestit artistul.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *