Luis Gabriel a lansat videolipul piesei Vreau să rămâi, inspirată de povestea sa de dragoste! - Trăiesc un sentiment foarte mare de iubire
2022-07-21 17:15:00

Îndrăgitul solist Luis Gabriel a lansat o nouă piesă „Vreau să rămâi”, însoțită și de un videoclip pe măsură , o declarație de dragoste pe note muzicale, pe stilul vechi, asupra căruia artistul și-a pus amprenta inconfundabilă.

Povestea acestei piese este despre iubirea necondiționată și pură, pe care oricine visează să o dobândească, dar mai ales despre aprecierea omului iubit pe care îl ai alături. Versurile vorbesc despre cele mai de preț lucruri pe care le poți oferi persoanei iubite și anume afecțiunea și timpul, pentru că acestea sunt cele mai frumoase cadouri, deoarece lucrurile materiale ajung la un final, dar iubirea este veșnică. „Am avut un sentiment foarte frumos când am cântat această piesă, deoarece trăiesc un sentiment foarte mare de iubire și este normal să îmi exprim dragostea față de soția mea prin melodii” spune Luis.

Stilul caracteristic al artistului este deja bine cunoscut de fanii săi, încă de primul hit lansat și anume „Toate Diamantele” care a strâns nu mai puțin de 120 de milioane de vizualizări pe YouTube într-un singur an. În legătură cu această piesă, artistul ne spune că înseamnă foarte mult pentru el, deoarece este asemănătoare cu piesele pe care le ascultam atunci când era mic, fiind făcută în stilul vechi al manelelor.

Artistul le pregătește fanilor multe surprize muzicale, colaborări inedite și multe piese cu povești minunate, având ca și mesaj pentru ascultători să își iubească foarte mult persoana de lângă ei. „Am văzut că încet, iubirea, se pierde în lumea aceasta și ăsta este cel mai rău lucru. Iubirea este fără de sfârșit și este cea mai importantă, pentru că prin iubire trăiești momente pe care nu le poți cumpăra cu nimic altceva” spune Luis. Piesa a fost produsă în studiourile Balkanika Records.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *